Παρασκευή , 25 Απρίλιος 2025

Αναστάτωση σε γυμνάσιο της Πάτρας: Επενέβη η ΕΜΑΚ γιατί εντοπίστηκε υδράργυρος σε παρτέρι

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες, σε γυμνάσιο της Πάτρας, καθώς εντοπίστηκε υδράργυρος σε παρτέρι του προαυλίου του σχολικού συγκροτήματος.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη Πατρών», στο γυμνάσιο μετέβη η ειδική ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ με 8 πυροσβέστες ενώ έσπευσαν και δυνάμεις από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό.

Πάτρα: Οι πυροσβέστες απομάκρυναν τον υδράργυρο

Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και οι μαθητές αλλά και οι γονείς θορυβήθηκαν. Οι πυροσβέστες συγκέντρωσαν την συγκέντρωση του υδραργύρου από το σημείο, όμως στο σημείο δεν εντοπίστηκε το μπουκαλάκι.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Ο Ζελένσκι «σφάζει» τον Τραμπ για την Κριμαία: Το 2018 εσύ και ο Πομπέο αρνηθήκατε να δεχτείτε αλλαγή συνόρων με τη βία

Με μια ανάρτηση όλο… νόημα, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι αναφέρθηκε στη σημερινή -γεμάτη ένταση και παρασκήνιο- …

Daily-News.GR