Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από στέλεχος του ΑΝΤ1 για τον Φιλιππίδη: «Με περίμενε γυμνός στο καμαρίνι του»

Λεπτομέρειες για τον τρόπο που της επιτέθηκε σεξουαλικά ο Πέτρος Φιλιππίδης, έδωσε στο δικαστήριο κατά την κατάθεσή της, στέλεχος του ΑΝΤ1.

Η εν λόγω γυναίκα που κλήθηκε να καταθέσει σήμερα στο δικαστήριο, ανέφερε πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον ηθοποιό το 2016, στο σόου «Your Face Sounds Familiar».

«Σηκώθηκε από την καρέκλα του και άρχισε να φωνάζει μπροστά σε όλο τον κόσμο. Μας είπε: “Με κάνετε ρεζίλι, με ξεφτιλίζετε, μου στέλνει μηνύματα η γυναίκα μου και ο Κιμούλης (…)”. Αργότερα μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να πάω στο καμαρίνι του. Ζήτησε από συναδέλφους να πάνε και να καθίσουν σε διπλανό καμαρίνι. Χτύπησα την πόρτα, την άνοιξε. Κάλυπτε το σώμα του με αυτή, έβγαλε μόνο το κεφάλι του. Μου είπε “πέρνα”. Φορούσε μια λευκή μπλούζα και από κάτω ήταν γυμνός. Κλείδωσε την πόρτα. Τα έχασα όταν τον είδα γυμνό. Τον πλησίασα και του είπα “τι κάνεις ρε μ@@@;”. Και τότε μου είπε: “Πάρ’ τον στο στόμα σου”. Τον έσπρωξα, γύρισα το κλειδί και έφυγα τρέχοντας. Μαζί με τους συναδέλφους που ήταν στο διπλανό καμαρίνι πήγαμε τρέχοντας στο παρκινγκ» περιέγραψε η μάρτυρας.

Σημείωσε δε, πως πριν από αυτό το περιστατικό είχε δεχθεί οχλήσεις από τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος είχε κάνει βιντεοκλήση όντας γυμνός από τη μέση και κάτω και όπως είπε η μάρτυρας «άγγιζε το μόριό του».

Φιλιππίδης: Κατέθεσαν οι ηθοποιοί Σούμα και η Δαυλού -«Ήταν βίαιος, της κατέβασε το εσώρουχο και την απειλούσε»

Λένα Δροσάκη στο δικαστήριο: «Αν δεν μου κάτσεις, δεν θα περάσεις τις εξετάσεις», μου είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Η
μάρτυρας είπε στο δικαστήριο
πως επικοινώνησε με τον
τότε
διευθυντή, Τζώνη Καλημέρη και τον Θοδωρή
Κυριακού και τους ενημέρωσε τι συνέβη.

«Κάλεσα
τον διευθυντή μου και του εξήγησα τι
συνέβη. Μου είπε αν είναι να βρεθούμε
και του λέω πρέπει να πάω στο παιδί και
άνδρα μου. Τι θέλεις να κάνω με ρωτούσε
συνέχεια. Του είπα δε θα σου πω τι θα
κάνεις. Απλά ζήτησα να μην είμαι στο
τελευταίο λάιβ. Ζήτησα και συνάντηση
από τον ιδιοκτήτη του καναλιού, ο οποίος
μου είπε “μην ανησυχείς θα είμαι εδώ”»,
είπε.

Πέτρος
Φιλιππίδης: Ηθελε να παίξει στις Αγριες
Μέλισσες

Επιπλέον, υποστήριξε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης τρία χρόνια μετά, το 2019, άρχισε να της τηλεφωνεί ξανά και της ζήτησε να συναντηθούν. Της ζήτησε συγγνώμη και της ζήτησε δουλειά.

«Του είπα πως δεν μπορώ να ξεχάσω το περιστατικό του 2016, αλλά επειδή, όπως τον είδα, τον λυπήθηκα, του ανέφερα ότι θα ενημερώσω τον διευθυντή μου και ότι δεν ήταν όλο αυτό στο χέρι μου. Μου είπε χαρακτηριστικά πως “ένας ηθοποιός όπως εγώ δεν είναι δυνατόν να μην παίζει στις Άγριες Μέλισσες”».

Η μάρτυρας δέχθηκε βροχή ερωτήσεων από τους συνηγόρους υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίοι αμφισβήτησαν έντονα τα λεγόμενά της.

«Είναι ένα σενάριο από τον ίδιο συγγραφέα, κομμάτια του πηγαίνουν στους μάρτυρες και στις καταγγέλλουσες, υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός», σχολίασε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.


Πηγή