Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ανδραβίδα: Προσήχθη και ανακρίνεται ο ύποπτος για το τετραπλό φονικό -Ο 60χρονος σπιτονοικοκύρης του ζευγαριού

Η Ελληνική Αστυνομία προσήγαγε τον βασικό ύποπτο για το τετραπλό έγκλημα στην Ανδραβίδα.

Ο 60χρονος άνδρας ο οποίος αναζητείτο από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στην Ανδραβίδα της Ηλείας με θύματα τα μέλη τετραμελούς οικογένειας προσήχθη και εξετάζεται στην αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 60χρονος σπιτονοικοκύρης της οικογένειας εντοπίστηκε στην περιφερειακή της Πάτρας.

O 60χρονος εντοπίστηκε αρχικά στο σπίτι του στην Ανδραβίδα και οι άνδρες της ΕΛΑΣ και της ΟΠΚΕ, έστησαν επιχείρηση παρακολούθησής του. Αρχικά υπήρχαν πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ ότι ο ύποπτος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ίσχυε τελικά.

Ο 60χρονος έμεινε λίγη ώρα στο σπίτι του και εν συνεχεία επιβιβάστηκε στο αγροτικό του και αποχώρησε με κατεύθυνση την Πάτρα. Στο ύψος της περιμετρικής είχαν στήσει μπλόκο οι άνδρες της ΕΛΑΣ και τον σταμάτησαν. Κατά τις ίδιες πηγές, ο άνδρας δεν προέβαλε αντίσταση.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ: «Προσήχθη και εξετάζεται στην Δ.Α Αχαΐας 60χρονος ημεδαπός για υπόθεση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε την 02-03-2022 στην Ανδραβίδα Ηλείας».

Ο 60χρονος που θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα, διαμένει στην περιοχή της Ανδραβίδας και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Πρόκειται για τον σπιτονοικοκύρη, ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες σε τοπικά ΜΜΕ, είχε τακτικούς καβγάδες τον τελευταίο καιρό με το άτυχο ζευγάρι, το σπίτι του οποίου είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από το δικό του. Η αιτία γι’ αυτούς τους καβγάδες ήταν πως το ζευγάρι δεν ήταν συνεπές σε κάποιες οικονομικές συναλλαγές που είχαν.

Τετραπλό έγκλημα στην Ανδραβίδα: Φόρτωσε τα πτώματα σε τρέιλερ για να τα εξαφανίσει ο δράστης -Νέα στοιχεία

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Θύμα κακοποίησης κι άλλη πρώην σύντροφος του 42χρονου -«Είχαν γίνει μηνύσεις»

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά από έρευνα στο σπίτι του υπόπτου εντοπίστηκαν όπλα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης. Υπενθυμίζεται ότι στον τόπο του εγκλήματος είχε βρεθεί ένας κάλυκας.

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Έπνιξαν τα μωρά, πυροβόλησαν τους γονείς

Υπενθυμίζεται ότι το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε την Τετάρτη και πρώτος μάρτυρας των δολοφονιών έγινε ο 12χρονος γιος της γυναίκας, ο οποίος, φτάνοντας στο σπίτι, βρήκε τις τέσσερις σορούς και σε κατάσταση σοκ άρχισε να ζητάει βοήθεια. Ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ασφυκτικός. Το 1,5 ετών παιδάκι, που είχε γεννηθεί τον Αύγουστο του 2020, εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας, από τον 12χρονο αδελφό του.

Ο 32χρονος και η 37χρονη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έφεραν τραύματα από όπλο και βρίσκονταν πάνω σε τρέιλερ, ενώ το παιδάκι 2,5 ετών, που είχε γεννηθεί τον Οκτώβριο του 2019, ήταν νεκρό δίπλα τους, στο πάτωμα, πάνω σε κλινοσκεπάσματα.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης που διέπραξε το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα μετέφερε τις τρεις σορούς στην αποθήκη, ενώ τους είχε σκοτώσει πιθανότατα μέσα στο σπίτι.

Κατάθεση αναμένεται να δώσει και ο πρώην σύζυγος της 37χρονης, ο οποίος εντοπίστηκε στο Λουτράκι και αναμένεται να πάει στην Ανδραβίδα για να καταθέσει αλλά και για να πάρει τον 12χρονο γιο του. Να σημειωθεί ότι δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν η 37χρονη είχε πάρει διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της.


Πηγή