Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ανδραβίδα: Το κακοποιητικό παρελθόν του δράστη -Τον εγκατέλειψαν σύζυγοι και παιδιά

Στα δικαστήρια προκειμένου να απολογηθεί αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο καθ’ ομολογία δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα.

Το patrisnews δημοσιεύει νέες πληροφορίες για τον 60χρονο. Σύμφωνα με αυτές τον επισκέφτηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, το ένα από τα δύο του παιδιά, και πιο συγκεκριμένα ο γιος του. Ο νεαρός, ο οποίος είναι ένστολος, βρέθηκε στα κρατητήρια μονάχα για να παραδώσει μερικά από τα προσωπικά αντικείμενα του πατέρα του, χωρίς να έρθει όμως σε καμία επικοινωνία μαζί του, κάτι που άλλωστε απαγορεύεται.

Ο 60χρονος δράστης του τετραπλού φονικού έχει ακόμη ένα παιδί, μια κόρη, η οποία είναι φοιτήτρια.

Ανδραβίδα: Απολογείται σήμερα ο δράστης του τετραπλού φονικού -Χρησιμοποίησε μαξιλάρι για «σιγαστήρα»

Τετραπλό έγκλημα στην Ανδραβίδα: Φόρτωσε τα πτώματα σε τρέιλερ για να τα εξαφανίσει ο δράστης -Νέα στοιχεία

Ανδραβίδα: Τον εγκατέλειψαν σύζυγοι και παιδιά

Μαρτυρίες από το περιβάλλον των δύο συζύγων του, με τις οποίες απέκτησε τα δύο παιδιά, είχαν αναφέρει από τις πρώτες κιόλας ημέρες των ερευνών, πως ο δράστης (βασικός ύποπτος τότε) ήταν ένας άνθρωπος πολύ βίαιος, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε τόσο λεκτικά όσο και σωματικά τις συζύγους και τα παιδιά του.

Επίσης όπως τόνιζαν στο patrinews, η συνεχόμενη κακοποιητική συμπεριφορά του οδήγησε και τις δύο γυναίκες να τον εγκαταλείψουν και να ζητήσουν διαζύγιο, παίρνοντας τα παιδιά τους μαζί.


Πηγή