Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Απέδρασαν από τη φυλακή και πιάστηκαν σε… escape room

Θα χαρακτήριζε κανείς και ειρωνικό το γεγονός ότι δύο γυναίκες από τον Καναδά που είχαν καταφέρει να δραπετεύσουν από τη φυλακή εντοπίστηκαν από την αστυνομία σε ένα escape room, ένα δωμάτιο παιχνιδιού απόδρασης δηλαδή.

Η τύχη των δύο γυναικών στέρεψε όταν στριμώχτηκαν από την αστυνομία σε ένα «κελί», όπου είχαν μπει οικειοθελώς για τη διασκέδασή τους.

Οι δύο καταζητούμενες είχαν αποδράσει από μια φυλακή της Αλμπέρτα τη Δευτέρα και συνελήφθησαν ξανά την επόμενη ημέρα. Η αστυνομία τις εντόπισε στο escape room, όπου προσπαθούσαν να λύσουν τους γρίφους για να βγουν από το κλειδωμένο δωμάτιο.

Παρά την εμπειρία τους, αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν να πετύχουν μια πετυχημένη απόδραση. Η 23χρονη Kelsie Laine Marie Mast και η 20χρονη Samantha Faye Toope, βρέθηκαν ξανά πίσω από τα σίδερα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν καταδικαστεί για αδικήματα που σχετίζονται με τα όπλα και θεωρούνται ιδιαιτέρως βίαιες. Η αστυνομία έλαβε μια πληροφορία ότι οι δύο γυναίκες είχαν εντοπιστεί στον χώρο και λίγο πριν συλληφθούν ήδη εισέλθει στο escape room.

localStorage.clear();


Πηγή