Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Απίστευτο τρολάρισμα στις γνώσεις γεωγραφίας των Αμερικανών: Δημιούργησαν τη χώρα… Listenburg και έγινε trend

Πολλές φορές η φαντασία των χρηστών social media δημιουργεί καταπληκτικά πράγματα, ακόμη και… χώρες. Μάλιστα, η δημιουργία αυτή έγινε trend στο Twitter.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας χρήστης του Twitter θέλησε να τρολάρει τους Αμερικανούς για τις γνώσεις που (δεν) έχουν στη γεωγραφία. Έτσι, δημιούργησε μια χώρα, τη Δημοκρατία του Λίστενμπουργκ (Republic of Listenburg), την οποία τοποθέτησε στο χάρτη στην άκρη της Ευρώπης, στην Ιβηρική, δίπλα σε Πορτογαλία και Ισπανία.

«Είμαι βέβαιος ότι κανείς Αμερικανός δεν γνωρίζει το όνομα αυτής της χώρας», έγραψε ο ευφάνταστος αυτός χρήστης του Twitter στη δημοσίευση που έκανε στις 30 Οκτωβρίου, με έναν άλλο να του απαντά: «Μα ποιος δεν γνωρίζει το Listenbourg;».

Και μπορεί κάποιοι από αυτούς να συνέχισαν την πλάκα, ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που «τσίμπησαν», καθώς θεώρησαν ότι πράγματι υφίσταται το Λίστενμπουργκ.

Σύντομα κι άλλοι χρήστες του twitter μπήκαν στο παιχνίδι και άρχισαν να γράφουν για την κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα, την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και άλλα συναφή. Μάλιστα, δημιουργήθηκε μέχρι και… εθνικός ύμνος.

Δεν έλειψαν και αυτοί που το… εκτίναξαν σε άλλο επίπεδο. Αναρωτήθηκαν αν θα ξεκινήσει τις διαδικασίες ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Πηγή