Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Αποκάλυψη-σοκ για τον 45χρονο γαμπρό του Μπάκιγχαμ -Βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι και δίπλα του ένα όπλο

Ο Τόμας Κίνγκστον, ο 45χρονος γαμπρός του Μπάκιγχαμ, βρέθηκε με «τραύμα στο κεφάλι» και δίπλα στο σώμα του υπήρχε ένα όπλο.

Ο Τόμας Κίνγκστον, σύζυγος της κόρης του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ, Λαίδης Γκαμπριέλα Κίνγκστον, πέθανε από «τραύμα στο κεφάλι» και δίπλα στο πτώμα του βρέθηκε ένα όπλο, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Τόμας Κίνγκστον, 45 ετών, βρέθηκε νεκρός στην εξοχική έπαυλη της οικογένειάς του το βράδυ της Κυριακής και η νεκροψία αποκάλυψε ότι η αιτία θανάτου ήταν ένας πυροβολισμός από ένα όπλο, ειπώθηκε σήμερα στο δικαστήριο του Gloucestershire Coroner’s Court.

Η αστυνομία και οι τραυματιοφορείς είχαν σπεύσει στον τόπο του εγκλήματος μετά από κλήση στο 999 από μέλος της οικογένειας. Η αστυνομία δήλωσε ότι ο θάνατος του κ. Κίνγκστον δεν ήταν ύποπτος.

Ο 45χρονος γαμπρός του Μπάκιγχαμ είχε πάει επίσκεψη στους γονείς του, τον βρήκε ο πατέρας του νεκρό

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο Τόμας Κίνγκστον πέθανε από πυροβολισμό, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βρετανίας.

Η ανώτερη ιατροδικαστής Katy Skerrett δήλωσε: «Ο κ. Κίνγκστον επισκεπτόταν το σπίτι των γονιών του στο Cotswolds. Στις 25 Φεβρουαρίου έφαγε μεσημεριανό γεύμα με τους γονείς του. Ο πατέρας του βγήκε να βγάλει βόλτα τα σκυλιά».

«Όταν επέστρεψε ο κ. Κίνγκστον δεν ήταν στο σπίτι και μετά από περίπου 30 λεπτά η μητέρα του πήγε να τον αναζητήσει. Ο πατέρας του παραβίασε την είσοδο σε ένα κλειδωμένο κτίριο όταν δεν μπορούσε να πάρει απάντηση».

«Βρήκε τον κ. Κίνγκστον νεκρό με ένα καταστροφικό τραύμα στο κεφάλι. Στο σημείο υπήρχε ένα όπλο. Κλήθηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Η αστυνομία θεωρεί ότι ο θάνατος δεν είναι ύποπτος».

Η χήρα του Λαίδη Γκαμπριέλα Γουίνσδορ είχε αποτίσει φόρο τιμής στον σύζυγό της σε κοινή δήλωση με την οικογένειά του, περιγράφοντάς τον ως έναν «εξαιρετικό άνθρωπο που φώτιζε τις ζωές όλων όσοι τον γνώριζαν» – και χαρακτήρισε τον θάνατό του «μεγάλο σοκ για όλη την οικογένεια».


Πηγή