Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Απονομή στο BCA Βραβείoυ Βιώσιμης – Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε, στο Μέγαρο Μουσικής η εκδήλωση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α), για την απονομή των «Βραβείων Βιώσιμης – Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας».

Την εκδήλωση της γιορτής της Επιχειρηματικότητας τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί υπουργοί, βουλευτές, πρόεδροι Επιμελητηρίων και άλλοι φορείς της επιχειρηματικής ζωής της χώρας.

Το BCA College, σαν μοναδικός εκπρόσωπος της εκπαιδευτικής – ακαδημαϊκής κοινότητας υπήρξε, μία από τις βραβευθείσες εταιρείες.

Το βραβείο παρέλαβε για το BCA, από τα χέρια της κας. Ντόρας Μπακογιάννη, ο κ. Χάρης Δασκαλάκης, εκτελεστικός διευθυντής του Κολλεγίου.

Ο κ. Χάρης Δασκαλάκης κατά την παραλαβή, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του ακολούθως είπε ότι το BCA καλύπτει την βιωσιμότητα έχοντας 45 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, την καινοτομία με πολλές νέες εκπαιδευτικές μεθόδους, όπως παραδείγματος χάρη την προσφορά του μοναδικού παγκοσμίως e-learning μεταπτυχιακού προγράμματος, MSc Shipping και τέλος την υπευθυνότητα, με τον υπεύθυνο τρόπο που επί τόσα χρόνια παρέχει ακαδημαϊκή γνώση στους νέους.

Η κα. Μπακογιάννη κατά την απονομή αφού συνεχάρη το BCA, είπε ότι το Κολλέγιο είναι από τα συνεπέστερα ιδιωτικά ακαδημαϊκά ιδρύματα με μεγάλη προσφορά στην ποιοτική Ελληνική εκπαίδευση.


Πηγή