Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Αποστόλου: Έχει ανοίξει ο δρόμος για την έξοδο της χώρας στις αγορές

«Να γίνει πεποίθηση σε όλους μας ότι μέσα από την κτηνοτροφία μπορεί η ύπαιθρος να γίνει συνώνυμο της ανάπτυξης και παραγωγής πλούτου και όχι αναφορά εγκατάλειψης και απλήρωτου κόπου». Αυτά ανέφερε χθες το βράδυ από την Καρδίτσα, σε εκδήλωση για την ελληνική κτηνοτροφία, που διοργάνωσε το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής και η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλης Αποστόλου.

Όλοι πλέον παραδέχονται, διευκρίνισε, ότι έχει ανοίξει ο δρόμος για την έξοδο της χώρας μας στις αγορές και το τέλος των μνημονίων. Ταυτόχρονα, βέβαια, πρόσθεσε, όλοι εμείς στη κυβέρνηση και στο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουμε ότι αυτό θα συμβεί, αν με όλες μας τις δυνάμεις υπηρετήσουμε την ανάπτυξη. Μια ανάπτυξη που για τη χώρα μας είναι πρωτίστως συνδεδεμένη με τη παραγωγική της ανασυγκρότηση, για να υπογραμμίσει:

«Είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να σταθεροποιήσει την πορεία μας προς μια περίοδο θετικών προοπτικών , μετά την κρίση και τη βαθιά ύφεση που κατέστρεψε-εξαφάνισε περίπου το 25% του ΑΕΠ μας. Σ΄ αυτή τη προσπάθεια οφείλει ο αγροτικός χώρος να πρωταγωνιστήσει. Κι αυτό φαίνεται να το συνειδητοποιούν ολοένα και περισσότεροι».

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Βρετανοί από το Λονδίνο και οι 5 ύποπτοι που ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα σε βάση της RAF στη Βρετανία -23 έως 25 ετών, εξετάζεται εμπλοκή του Ιράν

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της φερόμενης «τρομοκρατικής δράσης» στη Βρετανία με …

Daily-News.GR