Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

«Απόπειρα δολοφονίας», το νέο βιβλίο για την εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση Novartis – Newsbeast

Βιβλίο για την περιπέτεια που έζησε με την εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση Novartis, έγραψε ο βουλευτής του Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος.

Το νέο του εκδοτικό πόνημα φέρει τον τίτλο «Απόπειρα Δολοφονίας» (εκδόσεις Ίνδικτος) και αναφέρει αναλυτικά όλα τα γεγονότα της πολυσυζητημένης υπόθεσης που τον αφορούν καθώς και τα συμπεράσματα του εξήγαγε μετά την ταλαιπωρία, όπως αναφέρει που υπέστη.

Στον πρόλογο ο ίδιος ο πρώην υπουργός σημειώνει ότι πρόκειται για μία «προσωπική μαρτυρία, τίποτε περισσότερο, αλλά κυρίως τίποτε λιγότερο», ενώ στο οπισθόφυλλο γράφει, προκειμένου να εισαγάγει τον αναγνώστη στα όσα θα επακολουθήσουν στις εσωτερικές σελίδες: «Γύριζα πίσω στην Αθήνα, αποφασισμένος να μην αφήσω πέτρα πάνω στην πέτρα. Να κτυπήσω καίρια τους δολοφόνους. Να συμβάλω με όλες τις δυνάμεις μου στην τιμωρία των ενόχων. Είχα μάθει άλλωστε τις άθλιες συκοφαντίες των κουκουλοφόρων ψευδομαρτύρων επ’ αμοιβή, την άθλια συμπεριφορά πολλών εκ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και τα συναισθήματα που με πλημμύριζαν ήταν ο πόνος και η οργή. Ο θυμός και η αγανάκτηση. Και η απέχθεια για τα ανθρωπάκια που με μισούσαν και οργάνωσαν όλα αυτά για το συμφέρον τους. Δεν θα επέτρεπα, όμως, στον εαυτό μου να μισήσει, να σπαταλήσει δηλαδή το μυαλό του σε αυτό το ψυχοφθόρο κι αδιέξοδο συναίσθημα. Μια ήττα του νου δεν θα τους την χάριζα. Ήταν και είναι αξιολύπητοι. Η κακία των μικρών ανθρώπων… Όλα, όμως, εδώ πληρώνονται. Και ο αγώνας είχε αρχίσει».

Στην παρουσίαση του βιβλίου, που θα γίνει την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου ώρα 18:00 το απόγευμα διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του εκδοτικού οίκου αλλά και του βουλευτή, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, θα μιλήσουν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, που αμφότεροι είχαν εμπλακεί στην υπόθεση από τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Ακόμη συμμετοχή θα έχουν στην παρουσίαση ο Κώστας Μποτόπουλος και ο Γιώργος Σκαμπαρδώνης.


Πηγή