Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Από το παραδοσιακό πρακτορείο ΟΠΑΠ στους σύγχρονους χώρους διασκέδασης

Από το παραδοσιακό πρακτορείο ΟΠΑΠ στους σύγχρονους χώρους διασκέδασης

Περνώντας από την πλατεία Μανδηλαρά στο Γαλάτσι το μάτι πέφτει σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ που ξεχωρίζει στο μέσο της πλατείας, θυμίζοντας περισσότερο ένα μοντέρνο χώρο διασκέδασης, παρά το «πρακτορείο της γειτονιάς».

Τραπεζάκια στην πλατεία, μοντέρνος σχεδιασμός, άνετα καθίσματα, ζωηρά χρώματα και πλήθος από μεγάλες οθόνες συνθέτουν μια εικόνα διαφορετική από αυτό που ίσως κάποιος έχει στο μυαλό του, μέχρι τώρα.

Ο Πέτρος Μάνος, ιδιοκτήτης του καταστήματος, άνοιξε το κατάστημα πριν από λίγους μήνες, το Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους, συγκεκριμένα. «Είχα ήδη ένα στη Ν. Ιωνία από το 2016. Και τα δύο καταστήματα έχουν φτιαχτεί με συγκεκριμένες προδιαγραφές και τα υψηλότερα πρότυπα.

Ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί μια σημαντική προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου καταστημάτων, στην οποία πιστεύουμε και έχουμε επενδύσει. Η επιτυχία του πρώτου καταστήματος με οδήγησε στο να ανοίξω ένα ακόμα μοντέρνο πρακτορείο σε μία νέα περιοχή», είπε.

«Τα σύγχρονα καταστήματα OΠΑΠ προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης», υπογραμμίζει ο κ. Μάνος. «Μόνος του ή μαζί με φίλους του κάθε επισκέπτης του μαγαζιού μπορεί να παίξει και να διασκεδάσει».

Μπαίνοντας στο κατάστημα του κ. Μάνου αυτό που είναι εμφανές, είναι οι διακριτές παικτικές ζώνες για όλα τα προϊόντα του ΟΠΑΠ. Ξεχωρίζουν περισσότερες από 30 τηλεοράσεις και video wall τελευταίας τεχνολογίας, σε όλους τους τοίχους, οι οποίες προβάλλουν όλη την ημέρα, μεταξύ άλλων, και αγώνες από όλα τα αθλήματα.

«Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι η γωνία των SSBTs (τερματικά αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού) και των Virtual Sports. O κόσμος κάθεται και με την ησυχία του μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις στους αγώνες και παράλληλα να στοιχηματίζει».

Το κατάστημα διαθέτει, μάλιστα, μεγάλες οθόνες ακόμα και στο χώρο έξω από τις τουαλέτες!

Όπως εξηγεί ο κ. Μάνος, το κατάστημα είναι ήδη στέκι για διαφόρους τύπους πελατών. «Υπάρχουν οι κλασσικοί άνδρες-πελάτες που προτιμούν το Πάμε Στοίχημα και το ΚΙΝΟ, αλλά έχουμε και αρκετές γυναίκες που δείχνουν προτίμηση στο ΣΚΡΑΤΣ και στο ΚΙΝΟ».

«Συνεχώς αυξάνεται κι ο κόσμος που έρχεται στο κατάστημα για να πληρώσει τους λογαριασμούς του: ρεύμα, τηλέφωνο, ίντερνετ, εφορία, τα πάντα. Βολεύει γιατί εμείς δεν έχουμε ποτέ ουρές και δουλεύουμε και τα Σαββατοκύριακα», προσέθεσε.


Πηγή