Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αρπαγή 6χρονου από την Κηφισιά: Νέο βίντεο με τον πατέρα του, στο σπίτι, στη Νορβηγία

Με τον πατέρα του, στη Νορβηγία, φέρεται να είναι ο εξάχρονος Ράινερ, τον οποίο άρπαξαν από το σπίτι του στην Κηφισιά.

Όπως μετέδωσε το Star, η υπόθεση αρπαγής του περιπλέκεται όλο και περισσότερο καθώς δεν αποκλείεται να συμμετείχε και τρίτο άτομο την ώρα που οι Αρχές έχουν κάνει φύλλο και φτερό το φορτηγό αναζητώντας DNA.

Επίσης, νέο βίντεο ντοκουμέντο στο κανάλι δείχνει τον 6χρονο να παίζει με τον πατέρα του και κατά δήλωσή του είναι σημερινό. Στο βίντεο-ντοκουμέντο βλέπουμε τον μικρό Ράινερ να παίζει με τον μπαμπά του στο σπίτι τους στη Νορβηγία. Το έδωσε στη δημοσιότητα για να δείξει ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του και δεν είναι τρομοκρατημένο.

«Μαφιόζικη αρπαγή» καταγγέλλει η μητέρα του 6χρονου: «Ίσως εμπλέκονται εκπαιδευμένοι σε καταδρομικές απαγωγές»

Πατέρας 6χρονου που απήχθη από Κηφισιά: Το παιδί είναι στη Νορβηγία -«Τα ελληνικά δικαστήρια απέτυχαν»

Πρόκειται για ένα βίντεο διάρκειας 31 δευτερολέπτων όπου ο μικρούλης φαίνεται να γελάει.

Σημειώνεται ότι όπως φαίνεται στο βίντεο ο πατέρας αντιμετωπίζει κινητικό πρόβλημα και οι πιθανότητες να έκανε ο ίδιος την απαγωγή είναι μηδενικές. Παράλληλα, η γιαγιά που ήταν η μόνη αυτόπτης μάρτυρας υποστήριξε πως ο τύπος που άρπαξε το παιδί δεν της φάνηκε να είναι ούτε ο πατέρας ούτε ο θείος ή κάποιος από τον περίγυρό του.

6χρονος από Κηφισιά: Γιατί δεν μπορεί να τον επισκεφθεί η μητέρα του

Στο μεταξύ, η μητέρα του δεν μπορεί να τον επισκεφθεί. «Αν πάω στη Νορβηγία, θα συλληφθώ», ανέφερε. Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο Mega, δήλωσε πως αν φύγει από την Ελλάδα και πάει στη Νορβηγία θα συλληφθεί, καθώς υπάρχει εις βάρος της ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε από τα νορβηγικά δικαστήρια, καταγγέλλοντας ότι της έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα της επικοινωνίας με το παιδί της.


Πηγή