Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αστυνομικός τιμωρείται επειδή μπορεί να έκλεψε τα κουλουράκια συναδέλφου

Ένας βρετανός αστυνομικός που θεωρήθηκε πως βούτηξε τα μπισκοτάκια συναδέλφου του πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο σε περιορισμένα καθήκοντα, όσο το τμήμα ερευνά δηλαδή την υπόθεση!

Ο αστυνομικός είδε λέει ένα ανοιγμένο κουτί με κουλουράκια και κέρασε με αυτό τους συναδέλφους της βραδινής βάρδιας. Αργότερα τον κατηγόρησαν για κλοπή… μπισκότων και τέθηκε σε «περιορισμένα καθήκοντα» τον Ιούνιο του 2016, όταν και άρχισε να ψάχνει το θέμα το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων της Σκότλαντ Γιαρντ!

Ακόμα και η Σκότλαντ Γιαρντ όμως δεν κατάφερε να λύσει το μυστήριο, το οποίο παραμένει ανοιχτό εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο ρίχνοντας τη σκιά του στη ζωή και τη δουλειά του αστυνομικού. Δουλεύοντας στην περιοχή του νοτιο-δυτικού Λονδίνου, το κατηγορούμενο όργανο του νόμου δεν μπορεί να έχει καμία επαφή με το κοινό ή να εκτελεί τα συνήθη καθήκοντά του μέχρι να βγει η ετυμηγορία για τη δική του υπόθεση.

Δεν είναι φυσικά ο μόνος, όπως μας λέει η «Mirror», καθώς τέτοιες χρονοβόρες έρευνες για αντίστοιχα μικρο-αδικήματα έχουν καθηλώσει χιλιάδες αστυνομικούς στη Βρετανία σε θέσεις περιορισμένης ευθύνης. Τον περσινό Μάρτιο, για παράδειγμα, πάνω από το 4% των αστυνομικών Αγγλίας και Ουαλίας δεν έβγαιναν από τα τμήματά τους λόγω ερευνών για τέτοιου τύπου αδικήματα.

«Η έρευνα έχει σχεδόν καταλήξει», δήλωσε στην εφημερίδα ο εκπρόσωπος Τύπου της Σκότλαντ Γιαρντ, «ο αστυνομικός θα ενημερωθεί για το αποτέλεσμα σύντομα»».

localStorage.clear();


Πηγή