Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ατάραχος της είπε «θα διαπράξω έγκλημα» και έσπασε το τζάμι με τη γροθιά του

Οι υπάλληλοι επιχειρήσεων που διαχειρίζονται χρήματα, όπως αυτοί που δουλεύουν σε γκισέ τραπεζών, ενεχυροδανειστηρίων ή σε καταστήματα γενικά, παρακαλούν να μην έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον ή κάποιους που θα έχουν βάλει στο μάτι το ταμείο τους.

Η υπάλληλος στο γκισέ αυτού του ενεχυροδανειστηρίου στο Καζακστάν ωστόσο δεν ήταν τόσο τυχερή καθώς βίωσε μία εμπειρία που κόβει το αίμα. Ένας άνδρας εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της και ατάραχος της ανακοίνωσε πως «θα διαπράξει έγκλημα». Η κοπέλα τρομαγμένη τον ρώτησε τι εννοεί και εκείνος με ένα βλέμμα παγερό έριξε τρία χτυπήματα με τη γροθιά του στο προστατευτικό τζάμι.

Τα χτυπήματα ήταν αρκετά για να διαλυθεί το τζάμι και ο άνδρας με μία γρήγορη κίνηση πήδηξε στον μικρό χώρο και αφού ακινητοποίησε την κοπέλα πήρε περίπου 500 δολάρια που είχε το ταμείο. Ο γολγοθάς της υπαλλήλου όμως δεν είχε τελειωμό καθώς ο ληστής με σαδιστικό τρόπο την έβαλε να κάτσει στην καρέκλα της και την απειλούσε να τη μαχαιρώσει. Μάλιστα της περιέγραφε πώς θα το κάνει.

Εν τέλει δεν κατάφερε να κάνει άλλο κακό μιας και η αστυνομία τον συνέλαβε…

localStorage.clear();


Πηγή