Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Αυτοκτονία δείχνει η ανακοίνωση της οικογένειας για τον Avicii

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως υπάρχει στην περίπτωση του ξαφνικού θανάτου του πασίγνωστου DJ και παραγωγού Avicii, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ένα θέρετρο στο Μουσκάτ του Ομάν, πριν από λίγες ημέρες.

Όπως μετέδωσε το Rolling Stone, η οικογένεια του Tim Bergling εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αφήνει να εννοηθεί ότι ο Σουηδός μουσικός έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο αγαπημένος μας Tim ήταν μια εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή που έψαχνε απαντήσεις σε υπαρξιακά ερωτήματα. Ένας τελειομανής που κατάφερνε το ακατόρθωτο που ταξίδευε και εργαζόταν σκληρά σε ρυθμούς που τον οδήγησαν σε ακραίο στρες.

Όταν σταμάτησε τις περιοδείες, ήθελε να βρει μια ισορροπία στη ζωή για να είναι ευτυχισμένος. Αγωνίστηκε απέναντι σε σκέψεις για την ουσία, το νόημα της ζωής, την ίδια τη ζωή και την ευτυχία.

Δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο. Ήθελε να βρει ηρεμία. Ο Τιμ δεν ήταν φτιαγμένος για τη μουσική βιομηχανία. Ήταν ένας ευαίσθητος άνθρωπος, ο οποίος αγαπούσε τους φαν αλλά δεν ήθελε τα φώτα της δημοσιότητας».

localStorage.clear();


Πηγή