Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτοκτονία σοκ γνωστού 35χρονου μοντέλου και influencer στις ΗΠΑ -Επεσε από ουρανοξύστη

Νεκρός βρέθηκε το μοντέλο και social media influencer Jeff Thomas μετά από πτώση από το μπαλκόνι ενός διαμερίσματος. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών του Μαϊάμι κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Το πτώμα του 35χρονου ανακαλύφθηκε έξω από συγκρότημα διαμερισμάτων στο Μαϊάμι στις 8 Μαρτίου και η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη καθοριστεί, ενώ διενεργείται νεκροψία-νεκροτομή.

Jeff Thomas

Πηγές όμως πιστεύουν ότι ο Thomas, δημοφιλής στο Instagram με πάνω από 120.000 followers, έβαλε τέλος στη ζωή του αφού έπεσε από το μπαλκόνι ενός διαμερίσματος στην πόλη της Φλόριντα, αναφέρει το TMZ.

Ο ηθοποιός και μοντέλο με έδρα το Μαϊάμι είχε υπογράψει συμβόλαιο με το πρακτορείο AMCK models που εδρεύει στο Λονδίνο και στο παρελθόν είχε εμφανιστεί σε μια σειρά από διαφημίσεις και επιδείξεις μόδας.

Η τελευταία ανάρτηση του 35χρονου influencer που αυτοκτόνησε στο Μαϊάμι

Στο τελευταίο του βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που δημοσιεύτηκε μόλις λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του στις 28 Φεβρουαρίου, ο Thomas φαίνεται να γυμνάζεται σε ένα τοπικό γυμναστήριο, ενώ η ακτογραμμή του Μαϊάμι φαίνεται από το ανοικτό παράθυρο.

Με λεζάντα στο βίντεο, έγραφε: «Δώστε τον τόνο με το ζέσταμά σας».

Στις 6 Μαρτίου, δύο ημέρες πριν εντοπιστεί νεκρός, ο Thomas μοιράστηκε μια φωτογραφία του τελευταίου του τατουάζ – τη μοναδική λέξη “Resilience” (Ανθεκτικότητα) που είχε γράψει στο χέρι του..

Jeff Thomas

Την ίδια ημέρα ο Thomas επισκέφθηκε τη γιαγιά του στο σπίτι της στο Fort Lauderdale.

Ο ίδιος έγραψε σε μια ανάρτησή του: «Εκπλήσσοντας την πολύ ξεχωριστή γιαγιά μου μετά από κρουαζιέρα δύο εβδομάδων από την Καλιφόρνια στη Φλόριντα με τη φίλη της, την Μπέβερλι. Η αγαπημένη της φίλη αποφάσισε να πάρει την αγαπημένη μου γιαγιά στην κρουαζιέρα, αφού αρχικά σχεδίαζε να πάει με τον σύζυγό της, ο οποίος απεβίωσε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ήταν μια διαδικασία το να καταφέρω να έρθω ως εδώ εν μέσω εργασίας, μαθημάτων, ενός σκασμένου λάστιχου, τη μετακόμιση στο νέο μου σπίτι και τη μετακίνησή μου από το Λος Άντζελες στο Μαϊάμι. Ωστόσο, με κάποιο τρόπο τα καταφέρνω για εκείνους που αγαπώ, που το αξίζουν και που εκτιμούν αυτές τις προσπάθειες, αφού κάνουν το ίδιο για μένα».

Jeff Thomas

Φίλοι του απέτισαν έκτοτε φόρο τιμής στο μοντέλο σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να τον επαινούν για τη «θετική του ενέργεια».

Ο αντιπρόεδρος του Men’s Design, Kris Haigh, έγραψε: «Σε γνώρισα πριν από πολλά χρόνια στη Νέα Υόρκη. Δεν παρέλειπες ποτέ να φέρνεις μια αισιόδοξη ενέργεια κάθε φορά που σε έβλεπα».

Ένας άλλος φίλος πρόσθεσε: «Γλυκέ μου Jeff. Απλά κάναμε σχέδια, απλά έκανες αστεία, απλά ονειρευόμασταν την Ευρώπη μαζί. Είναι τόσο δύσκολο να το επεξεργαστείς, να σκεφτείς ότι δεν θα υπάρξει επόμενη φορά.

Jeff Thomas

Υπάρχει ένα κενό. Ξέρω ότι βαθιά μέσα σου το ξέρεις αυτό. Ξέρεις ότι σε αγαπούσαμε τόσο πολύ και θέλαμε πάντα το καλύτερο για σένα, όπως ήθελες κι εσύ για όλους τους άλλους.

Θα μου λείψεις, το χαμόγελό σου, τα μηνύματά σου, ο χορός σου, τόσο πολύ, τόσο πολύ»/

Ένας τρίτος έγραψε: «Ο πανέμορφος καλύτερός μου φίλος για όλη μου τη ζωή! Τα λόγια δεν περιγράφουν πόσο ξεχωριστός και μαγικός ήσουν. Η χαρά σου για τη ζωή άγγιξε τόσους πολλούς από άκρη σε άκρη σε όλο τον κόσμο. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου αγαπημένε μου φίλε. Σε αγαπώ!

Jeff Thomas
Jeff Thomas
Jeff Thomas

Πηγή