Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026

Αχίλλειον για την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «H επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το περιστατικό» | ΕΛΛΑΔΑ

Το ξενοδοχείο Αχίλλειον στη Θεσσαλονίκη πήρε θέση σχετικά με τη καταγγελία βιασμού της 24χρονης εκφράζοντας τον «αποτροπιασμό» του για την υπόθεση.

Μέσω των social media το «Αχίλλειον» εξέδωσε ανακοίνωσε, καθώς ένα εκ των ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση καταγγέλθηκε ως συνιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «η επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό και με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει διακοπή η συνεργασία μας».

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και τη θλίψη για τέτοιου είδους περιστατικά και για τα οποία θα αποφανθεί η δικαιοσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: «Κατέρρευσε το κυβερνητικό επιχείρημα για τον κόφτη -Δυνατή η μείωση του ΕΦΚ, η 13η σύνταξη και ο 13ος μισθός»

Στην πολιτική και οικονομική συγκυρία, καθώς και στον σχεδιασμό των επόμενων πολιτικών και οργανωτικών πρωτοβουλιών …

Daily-News.GR