Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Βίντεο με την επική απάντηση σερβιτόρας όταν της ζητήθηκε να εκκενώσει καφετέρια στο Λονδίνο

Ένας 19χρονος άνδρας μόλις είχε πέσει νεκρός από πυρά αστυνομικών αφού είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε πολίτες, σε εμπορικό δρόμο του Λονδίνου. Οι κάτοικοι της βρετανικής πρωτεύουσας έχουν αναπτύξει μία αρκετά ιδιαίτερη σχέση με τις καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης όπως αυτή της Κυριακής 2/2.

Και αυτό φάνηκε και από την απόκριση μιας σερβιτόρας σε καφετέρια όταν της ζητήθηκε να φύγει για λόγους ασφαλείας από το μαγαζί.

Την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της αστυνομίας, άνδρες της Αντιτρομοκρατικής άρχισαν να εκκενώνουν τα καταστήματα γύρω από το σημείο της επίθεσης.

Έτσι, οι αστυνομικοί μπήκαν στην καφετέρια και είπαν προς τους πελάτες: «Συγγνώμη αλλά πρέπει να κλείσετε. Πρέπει να εκκενώσουμε το κατάστημα. Όλοι πρέπει να φύγουν. Υπάρχει μια τρομοκρατική επίθεση και κλείνουμε τα πάντα. Αν θέλετε να είστε ασφαλείς πρέπει να με ακούσετε».

Τότε, την ώρα που οι πελάτες άρχισαν να σηκώνονται από τα τραπέζια τους, ακολουθώντας τις οδηγίες του αστυνομικού, μία εργαζόμενη ακούγεται να λέει: «Δώστε μας μισή ώρα. Ο κόσμος πρέπει να φάει».

Τότε, ο αστυνομικός την κοιτάζει και της λέει «Κυρία μου, ένας τρομοκράτης μόλις έπεσε νεκρός λίγο πιο κάτω από εδώ».




Πηγή