Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Βίντεο-ντοκουμέντα: Ο βιαστής στο Παλαιό Φάληρο τρέχει για να ξεφύγει -Πώς γλίτωσε άλλο υποψήφιο θύμα του

Έντονη «δράση» στην ευρύτερη περιοχή φαίνεται πως είχε ο βιαστής μιας 34χρονης γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο.

Η Ελληνική Αστυνομία «τρέχει» την έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα, που πλέον απέκτησε το προσωνύμιο «ο βιαστής με το τατουάζ» και ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής (23/10) ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του σε βάρος μίας 34χρονης στο Παλαιό Φάληρο -σύμφωνα με την καταγγελία της άτυχης γυναίκας.

Μάλιστα, λίγο νωρίτερα, στη λεωφόρο Αμφιθέας, ο ίδιος φαίνεται να είχε επιχειρήσει και πάλι να βιάσει μία άλλη γυναίκα, η οποία γλίτωσε χάρη στην άμεση αντίδρασή της, καθώς με φωνές και χτυπήματα κατάφερε τελικά να γλιτώσει.

Εφιάλτης για 34χρονη στο Παλαιό Φάληρο: Τη βίασε υπό την απειλή μαχαιριού ενώ περίμενε το λεωφορείο

Παλαιό Φάληρο: Ο βιαστής στη στάση λεωφορείου είχε αποπειραθεί να βιάσει και άλλη κοπέλα

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο από καφέ στη λεωφόρο Αμφιθέας, η γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητό της, αρχικά πατά κόρνα όταν συνειδητοποιεί ότι μέσα στο όχημα βρίσκεται ο εν λόγω άνδρας. Στη συνέχεια κατευθύνεται προς το κατάστημα εστίασης, χτυπά τη τζαμαρία και σταματά μπροστά στην είσοδο.

Ο επίδοξος βιαστής, ο οποίος έχει μπει στο πίσω κάθισμα, φεύγει έντρομος με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Συγγρού πριν «χτυπήσει» ξανά γύρω στις 4 τα ξημερώματα.

Η νεαρή γυναίκα κατεβαίνει από το όχημα της και οι υπάλληλοι του καταστήματος πλησιάζουν προς το μέρος της, προσπαθώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Εκεί τους εξηγεί τι είχε συμβεί, περιγράφοντας τον τρόμο που έζησε.

Παράλληλα, στη δημοσιότητα έρχονται και βίντεο- ντοκουμέντα, τα οποίο δείχνουν τον βιαστή στο Παλαιό Φάληρο να τρέχει να ξεφύγει, καθώς τα όσα αποτρόπαια έκανε, τον δεδομένα θα προκαλούσαν την κινητοποίηση των Αρχών.

Πλέον, η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι το προφίλ του δράστη είναι τέτοιο που αν δεν συλληφθεί, μπορεί να οδηγηθεί και πάλι σε αυτή την αποτρόπαια πράξη. Βάσει των πληροφοριών, φαίνεται πως υπάρχουν αρκετά στοιχεία σχετικά με την ταυτότητά του.

Παλαιό Φάληρο: Ο βιαστής ζήτησε από την 34χρονη τον αριθμό του κινητού της, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει

Υπενθυμίζεται ότι εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του αδίστακτου βιαστή έζησε τα ξημερώματα της Κυριακής (23/10) η 34χρονη στο Παλαιό Φάληρο. Η άτυχη γυναίκα κατήγγειλε ότι περίμενε το λεωφορείο στη στάση επί της Ποσειδώνος για να πάει στη δουλειά της, όταν ξαφνικά την πλησίασε ένας άγνωστος.

Ο δράστης, με την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε σε κοντινό πάρκο, την έριξε στο έδαφος, της έβγαλε τα ρούχα και τη βίασε. Όπως κατήγγειλε το θύμα, ο βιαστής, μόλις ολοκλήρωσε την πράξη του, σηκώθηκε και με ειρωνικό ύφος τη ρώτησε «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;».

Η κοπέλα έντρομη έβαλε τα ρούχα της, πήρε την τσάντα της και επέστρεψε στη στάση, όπου περίμενε το λεωφορείο ένας νεαρός, αλλά δεν του ζήτησε βοήθεια, γιατί ντράπηκε όπως είπε στους αστυνομικούς. Ο βιαστής την ακολούθησε και ζήτησε τον αριθμό του κινητού της. Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο δράστης την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει αν μιλήσει στην Αστυνομία και αμέσως μετά απομακρύνθηκε από το σημείο.

Λίγα λεπτά πιο μετά, η 34χρονη τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε τον βιασμό. Στη συνέχεια πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου και κατέθεσε μήνυση. Στους αστυνομικούς περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του δράστη. Όπως ανέφερε, ήταν λευκός, μιλούσε καλά ελληνικά, κοντοκουρεμένος, εύσωμος, περίπου 1,70 μ. ύψος. Σε φωτογραφίες που της έδειξαν το θύμα δεν αναγνώρισε τον βιαστή της.

«Μού είπε, άμα μιλήσω, θα με σκοτώσει» λέει στη σοκαριστική περιγραφή της η 34χρονη

«Ήμουν στη στάση περίμενα το λεωφορείο, για να πάω στη δουλειά μου. Ήρθε με το μαχαίρι και έγινε ότι έγινε, δίπλα σε ένα πάρκο», είπε η 34χρονη που έπεσε θύμα του βιαστή στο Παλαιό Φάληρο, την ώρα που περίμενε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της.

«Μετά με άφησε να φύγω, πήγα εκεί που ήμουν ξανά (στη στάση) και ευτυχώς ήταν ένας συνάδελφος που δεν τον ήξερα προσωπικά και ξαναγύρισε αυτός και μου είπε άμα μιλήσω, ότι θα με σκοτώσει», εξήγησε η άτυχη γυναίκα, που αποφάσισε να απομακρυνθεί και να μη ζητήσει βοήθεια. «Πήγα στη δουλειά μου κανονικά και εκεί τους το είπα και πήρα την Αστυνομία τηλέφωνο», πρόσθεσε.


Πηγή