Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Βίντεο: Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης ξεφαντώνουν στο καρναβάλι της Πάτρας 8 μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας

Νέα στοιχεία βγαίνουν καθημερινά στη δημοσιότητα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Αυτή τη φορά, ένα βίντεο δείχνει το ζευγάρι να διασκεδάζει τον Μάρτιο του 2020 στο καρναβάλι της Πάτρας, μόλις οκτώ μήνες μετά το θάνατο της δεύτερή τους κόρης, της 3,5 ετών Μαλένας τον Ιούλιο του 2019.

Υπενθυμίζεται ότι το 2020 λόγω κορωνοϊού δεν έγινε επίσημα καρναβάλι, αλλά τα καταστήματα ήταν ανοιχτά. Στο βίντεο το ζευγάρι φαίνεται να διασκεδάζει χορεύοντας και τραγουδώντας μέσα σε ένα κατάστημα.

Βίντεο:
Ρούλα και Μάνος
γλεντάνε στο καρναβάλι της Πάτρας, τον
Μάρτιο του 2020

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια αναφέρθηκε στη γνωριμία με τη σύζυγό του και τη σχέση τους που διαταράχθηκε όπως επεσήμανε μετά τον θάνατο της Μαλένας: «Με την κυρία Πισπιρίγκου γνωριστήκαμε σε αγώνα ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Πάτρας το έτος 2013. Δημιουργήσαμε σχέση και αργότερα το ίδιο έτος ήρθε στη ζωή μας η Τζωρτζίνα. Επίσης το ίδιο έτος, στις 20 /9 /2013 παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο. Το έτος 2015 ήρθε στη ζωή μας το δεύτερο παιδί μας η Μαλένα. Μέχρι το έτος 2019 που απεβίωσε η μικρή μας Μαλένα, της οποίας η αιτία θανάτου ήταν η ηπατική ανεπάρκεια, ήμασταν μια χαρά σαν οικογένεια. Ήταν όλα ιδανικά μεταξύ μας. Από το έτος 2019 και μετά και λόγω του θανάτου της μικρής μας Μαλένας άρχισαν τα μικροπροβλήματα στη σχέση μας χωρίς αυτό όμως να έχει αντίκτυπο στα παιδιά μας».

Πόσα χρόνια μπορεί να πάει φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ντοκουμέντο: Τι έδειχνει το μόνιτορ της Τζωρτζίνας όταν ήταν δίπλα της η Πισπιρίγκου και τι όταν δεν ήταν

«Εννοώ ότι μετά το θάνατο της Μαλένας αντί να μας δέσει όλο αυτό άρχισε να μας απομακρύνει και εμένα προσωπικά άρχισε να με απομακρύνει αυτό πιο πολύ συναισθηματικά από τη συζυγική μας σχέση. Δηλαδή η Ρούλα προσπαθούσε να συνέλθει από την απώλεια του παιδιού μας, ενώ εγώ ασχολιόμουν περισσότερο με το άλλο μας παιδί την Τζωρτζίνα μας. Όλη αυτή η κατάσταση δημιούργησε ένα συναισθηματικό κενό. Μετά από δυο χρόνια από το θάνατο της Μαλένας έρχεται στη ζωή μας η μικρή μας Ίριδα και μέσα σε έξι μήνες μαθαίνω ότι έπαθε ανακοπή στην κούνια της», ανέφερε σε άλλο σημείο.


Πηγή