Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Βίντεο-σοκ: Άγριος ξυλοδαρμός έφηβης από συνομήλικές της

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα μετά από ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει έφηβη κοπέλα να δέχεται να υφίσταται άγριο ξυλοδαρμό από δύο κοπέλες.

Το βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε χθες στο Twitter, δείχνει ένα κορίτσι να σπρώχνεται στο έδαφος από δύο άλλες κοπέλες σε ένα πάρκο στο Λέστερσαϊρ.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι προχωράει σε ποδοπατήματα, καθώς και σε γροθιές και κλωτσιές στο κορίτσι στο πάτωμα, καθώς αυτό προσπαθεί να προστατεύσει το κεφάλι του με τα χέρια του.

Αφότου σταματήσουν για λίγα δευτερόλεπτα για να πουν κάτι στην κοπέλα, η οποία, οι δύο κοπέλες χτυπούν ξανά και στη συνέχεια απομακρύνονται.

Το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό

Η αστυνομία του Λέστερσαϊρ δήλωσε ότι έχει δει το βίντεο και έχει ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό, μεταδίδει η Daily Mail.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Twitter από τον χρήστη @Deanceejay13 με τη λεζάντα να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αυτό συνέβη στη μικρότερη ετεροθαλή αδελφή μου αυτό το Σαββατοκύριακο»

Βίντεο ντοκουμέντο με νέο ξυλοδαρμό

Ένα δεύτερο βίντεο, που αναρτήθηκε ως απάντηση στο πρώτο, τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά το αρχικό περιστατικό, στο οποίο φαίνονται τα ίδια τρία κορίτσια καθώς και μια μεγαλύτερη γυναίκα να εμπλέκονται σε έναν άλλο καβγά.

Η γυναίκα, η οποία υποστηρίζεται ότι είναι η μητέρα του θύματος, φαίνεται να τραβάει τα μαλλιά σε ένα από τα κορίτσια.

Στο βίντεο διακρίνονται επίσης αρκετοί άλλοι ενήλικες, με έναν άνδρα να προσπαθεί να χωρίσει τα δύο κορίτσια, καθώς συνεχίζουν να ανταλλάσσουν χτυπήματα και ακούγονται άνθρωποι να λένε επανειλημμένα «σταματήστε».


Πηγή