Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Βίντεο – σοκ από το τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία: Η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης [βίντεο]

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως, σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα με έναν 53χρονο νεκρό που σημειώθηκε την Παρασκευή (23/12), στη Ρουμανία.

To πρώτο σοκαριστικό στοιχείο είναι ένα βίντεο από το φονικό δυστύχημα που μετέδωσαν ρουμανικά μέσα ενημέρωσης:

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού «OPEN», μία 62χρονη που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, πλέον αποσωληνώθηκε και έχει επαφή με το περιβάλλον, ενώ την επισκέφθηκε και η πρέσβυς του Βουκουρεστίου. Παράλληλα, ένας 58χρονος που νοσηλεύεται και αυτός σε σοβαρή κατάσταση, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Χθες το μεσημέρι (25/12), πέντε άτομα πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο ενώ, σήμερα (26/12), ένα ακόμη άτομο ενδέχεται να πάρει και αυτό εξιτήριο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 53χρονου Έλληνα που έχασε τη ζωή του από το δυστύχημα στο Βουκουρέστι.

Πυροσβέστες στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος στο Βουκουρέστι / AP Photo
Πυροσβέστες στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος στο Βουκουρέστι / AP Photo

Γιατί εξετάζουν το GPS του λεωφορείου -Επτά τροχαία στο ίδιο σημείο σε 4 μήνες

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στο σημείο αυτό έχουν σημειωθεί άλλα επτά παρόμοια τροχαία, μέσα σε τέσσερις μήνες, πέντε εκ των οποίων ήταν με Τούρκους οδηγούς.

Επίσης υπάρχουν αναφορές πως ο οδηγός δεν είχε βάλει στο gps ρύθμιση για λεωφορείο αλλά πήγαινε με τις απλές οδηγίες για αυτοκίνητο, γι’ αυτό και τον οδήγησε σε τούνελ με σήμανση περιορισμό στο ύψος των οχημάτων.

Σε όλο το κυκλοφοριακό δίκτυο του Βουκουρεστίου, υπάρχουν προειδοποιητικές πινακίδες και σημάνσεις, τα βαρέα οχήματα να μην κυκλοφορούν μέσα στο κέντρο της πόλης, αντ’ αυτού να πηγαίνουν από τον περιφερειακό δρόμο.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες επιβατών

«Εγιναν όλα τόσο γρήγορα και πολύ πρόχειρα όλα σε αυτό το ταξίδι. Εγώ πιστεύω ότι ο οδηγός που αντικαταστάθηκε δεν είχε εμπειρία από ταξίδια στην Ευρώπη», ανέφερε ένας από του επιβαίνοντες στο μοιραίο λεωφορείο.

Μία άλλη επιβάτις του λεωφορείου τόνισε ότι «ήμουν δύο θέσεις πίσω από τον 53χρονο που σκοτώθηκε. Με πλάκωσε η οροφή, που έπεσε από την κολώνα, σφηνώθηκε το κεφάλι μου στο κάθισμα, δεν μπορούσα να σηκωθώ. Αρχισα κάποια στιγμή να λέω “δεν μπορώ να αναπνεύσω”».

Αλλος επιβάτης τόνισε, ότι «ήταν ένα τραγικό συμβάν. Γράψαν πάρα πολλά τα οποία δεν ισχύουν. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε, εμείς ήμασταν στα πίσω καθίσματα. Είδαμε αίματα».

Δείτε το ρεπορτάζ για το τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία:


Πηγή