Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Βαρουφάκης: «Αναρρώνω, ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από την Δικαιοσύνη»

Νέα ανάρτηση έκανε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, σχετικά με την επίθεση σε βάρος του το βράδυ της Παρασκευής, σε εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Ο κ. Βαρουφάκης τονίζει μεταξύ άλλων πως αναρρώνει, ενώ ζητεί ο τραυματισμός του να εξιχνιαστεί από τη Δικαιοσύνη.

Πιο αναλυτικά, ο Γιάνης Βαρουφάκης έγραψε στο Twitter: «Τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω. Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από την Δικαιοσύνη. Έως τότε, η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα».

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Γιάνη Βαρουφάκη

Το χρονικό της επίθεσης στον Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή το βράδυ έξω από γνωστό εστιατόριο στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια. Πρόκειται για το ίδιο μαγαζί που ο κ Βαρουφάκης είχε δεχθεί επίθεση, πριν απο περίπου 8 χρόνια, τον Απρίλιο του 2015.

Μια ομάδα ατόμων, αρχικά του επιτέθηκε φραστικά ενώ στη συνέχεια περίπου τέσσερα άτομα πρωταγωνίστησαν στον ξυλοδαρμό του , τον οποίο τουλάχιστον ένας από αυτούς φέρεται να τον κατέγραφε με το κινητό του. 

Κλιμάκιο της κρατικής ασφάλειας, έσπευσε άμεσα χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου είχε μεταβεί περίπου στις 10 το βράδυ, ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, Δανάη Στράτου, με αιμορραγία στη μύτη.


Πηγή