Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Βγήκε το βούλευμα για την άρση απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου -Ξεκινούν οι καταθέσεις μαρτύρων

Mέσα σε λιγότερο από 24 ώρες κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και εκδόθηκε το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών για άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η ανακριτική έρευνα για το θάνατο της Τζωρτζίνας κινείται με ταχύτατους ρυθμούς.

Έτσι, πλέον λύνονται τα χέρια των διωκτικών αρχών να ελέγξουν σε βάθος χρόνου με ποιους μιλούσε η 33χρονη και τι αναζητούσε στο διαδίκτυο, εάν δηλαδή έψαχνε πληροφορίες για την ουσία κεταμίνη που φέρεται ότι έδωσε στην κόρη της. 8 κινητά τηλέφωνα και άλλες δύο φορητές ηλεκτρονικές συσκευές θα ελεγχθούν εξονυχιστικά με τις αρχές να ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να ανακτήσουν κρίσιμα στοιχεία και δεδομένα.

Παράλληλα, ξεκινούν οι καταθέσεις μαρτύρων.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή το πολύ στις αρχές της επόμενης θα κληθεί να δώσει κατάθεση ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών κοριτσιών, ο οποίος το μεσημέρι δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της συζύγου του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακρίτρια έχει καταρτίσει έναν πρώτο κατάλογο με ονόματα ιατρών και νοσηλευτών, οι οποίοι άμεσα θα διαβούν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου για να περιγράψουν τις συνθήκες νοσηλείας της μικρής Τζωρτζίνας, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν πρόσωπα από το συγγενικό περιβάλλον του εννιάχρονου κοριτσιού.


Πηγή