Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Βερναρδάκης: Απομακρύνεται από τη σοσιαλδημοκρατία το ΚΙΝΑΛ

Την εκτίμηση ότι ο προοδευτικός χώρος βρίσκεται σε διαδικασία αναδιάταξης, που αποτελεί φυσικό επακόλουθο του προβληματισμού των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν με ευθύνη τα πολιτικά πράγματα της χώρας, εξέφρασε η υπουργός Πολιτισμού, Μυρσίνη Ζορμπά, σχολιάζοντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά.

«Ο χώρος της προοδευτικής, αριστερής ή κεντροαριστερής παράταξης, νομίζω ότι αναδιατάσσεται» είπε η υπουργός, στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε απόψε για την παρουσίαση του βιβλίου της «Ανδρέας Παπανδρέου-πολιτισμικό πορτρέτο».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094710702-0’); });

Η κ. Ζορμπά χαρακτήρισε θετική την διαδικασία αυτή, δεδομένου, όπως είπε, «ότι πάντοτε, μπροστά σε νέα δεδομένα, η αίσθηση επιβίωσης ή η διεκδίκηση μιας καινούργιας θέσης, είναι φυσικό να προκύπτει για τους ανθρώπους οι οποίοι αντιμετωπίζουν με ευθύνη και με προβληματισμό τα πολιτικά ζητήματα στη χώρα».

«Μακάρι να αλλάξει» σχολίασε από την πλευρά του, ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, ένας εκ των ομιλητών στην ίδια εκδήλωση, αναφερόμενος στην στάση του ΚΙΝΑΛ, το οποίο, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «απομακρύνεται από τις ιδέες της σοσιαλδημοκρατίας» και εκτίμησε ότι «δεν έχει καμία προοπτική, έτσι όπως διαμορφώνεται η ταύτισή του με τη Νέα Δημοκρατία».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή