Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Βερναρδάκης σε πρόεδρο Ολυμπιονικών με αναπηρία: Φασιστάκι της πλάκας

«Φασιστάκι της πλάκας» και «ρατσιστοειδή τύπο» αποκάλεσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Χριστόφορος Βερναρδάκης τον πρόεδρο των Ολυμπιονικών με Αναπηρία, Σίμο Παλτσανιτίδη.

Αφορμή αποτέλεσε ένα άρθρο που δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook ο κ. Βερναρδάκης με τίτλο «Θείος Μαρξ και θεϊκός Αρθούρος» και το σχόλιο του κ. Παλτσανιτίδη κάτω από το άρθρο.

«Αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σίγουρα καλά!!! ή μάλλον είναι πολύ καλά και πάνε ποιο δεξιά από το δεξιά με τον δικό τους ρυθμό… Να προλάβουν να ξεπουλήσουν αξίες, ιδανικά, πατρίδα, Έθνος, κυριαρχία, και να την κάνουν… ΝΤΡΟΠΗ», σχολίασε, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Βερναρδάκη, ο οποίος με τη σειρά του απάντησε:

«Το καλό με κάτι τέτοιες “δύσκολες” αναρτήσεις είναι ότι αποκαλύπτονται διάφοροι ρατσιστοειδείς τύποι σαν και του λόγου σου…δεν ξέρω πώς παρεισέφρυσες στους “φίλους” μου, αλλά δικαιούσαι ένα μεγαλοπρεπές μπλοκάρισμα φασιστάκι της πλάκας…».

vernard

«Τα συμπεράσματα δικά σας!!!! Να τον χαίρεστε!!! ΚΑΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ… ΕΛΛΆΔΑ», αντέδρασε μέσω της δικής του σελίδας ο κ. Παλτσανιτίδης.

Το αρχικό ποστ του κ. Βερναρδάκη:


Πηγή