Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Βούτσης: Όλα στο φως χωρίς συγκαλύψεις και συμψηφισμούς

Εάν υπάρξει ενδιαφέρον από βουλευτές θα γίνει εξεταστική για τις καταγγελίες Βασιλάκου δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μιλώντας στη εκπομπή Επόμενη Μέρα στην ΕΡΤ1 με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο για την συνταγματική Αναθεώρηση, υποθέσεις διαφθοράς, εκλογές και εθνικά θέματα.

Η κυβέρνηση δεν στοχοποιεί κανέναν, ανέφερε, υπογραμμίζοντας πως «όλα στο φως χωρίς συγκαλύψεις και συμψηφισμούς»

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094710702-0’); });

Όλοι οι σκελετοί στα ντουλάπια του πολιτικού συστήματος να έρθουν στην επιφάνεια, ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής.

Για τη υπόθεση Παπαντωνίου και Novartis η Βουλή ενθαρρύνει την δικαιοσύνη να συνεχίσει την έρευνα να φθάσει στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος που δεν παραγράφεται, ανέφερε ο κ.Βούτσης επισημαίνοντας πως η δικαιοσύνη δεν χειραγωγείται. Ατόνησε η δικαιοσύνη σε υποθέσεις διαφθοράς λόγω αδιαφορίας του πολιτικού συστήματος, τόνισε χαρακτηριστικά .

Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου όλα τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης έρχονται στην Βουλή και μέσα στο Γενάρη οι προτάσεις για την συνταγματική αναθεώρηση ανέφερε ο κ. Βούτσης υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχουν σκέψεις για εκλογές τον Μάρτιο, και αυτό το πιστοποιεί η συνταγματική αναθεώρηση .

Μέσα Φεβρουαρίου, ανέφερε, θα έρθει πιθανότητα στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, ενώ για την συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου ανέφερε πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι να γίνει πράξη.

Η κυβέρνηση θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία έως το τέλος της θητείας της , τόνισε ενώ για τις δημοσκοπήσεις είπε πως θα διαψευστούν για 5η φορά

Βγαίνοντας από την μνημονιακή εποχή έχουμε όραμα για μια προοδευτική Ελλάδα που θα δίνει ελπίδα στον λαό , ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, επισημαίνοντας πως η πλειοψηφία του λαού επιθυμεί να προχωρήσει με τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή