Πέμπτη , 1 Μάιος 2025

Βρετανία: Μυστήριο με θάνατο 32χρονης μετά από πτώση με αλεξίπτωτο -Ερευνάται το σενάριο της αυτοκτονίας

Μυστήριο περιβάλλει τον θάνατο μιας 32χρονης γυναίκας στη Βρετανία μετά από πτώση με αλεξίπτωτο την περασμένη Κυριακή.

Ο ακαριαίος θάνατος στο Shotton Colliery, στην κομητεία Durham της Βρετανίας, της Τζέιντ Ντάμαρελ – λίαν έμπειρης στις πτώσεις με αλεξίπτωτο, καθώς είχε πάνω από 400 άλματα στο ενεργητικό της -, είχε αποδοθεί αρχικά σε ατύχημα, αλλά οι Αρχές εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. .

Η
32χρονη διευθύντρια μάρκετινγκ σκοτώθηκε
στη διάρκεια άλματος με αλεξίπτωτο, που
οργάνωσε η Sky-High
Skydiving της
οποίας ήταν μέλος, με
την εταιρεία να μιλά για «τραγικό»
συμβάν και σε ανακοίνωσή της να κάνει
λόγο «για εσκεμμένη ενέργεια»
με στόχο να βάλει τέλος στη ζωή της,
σύμφωνα
με την εφημερίδα Daily
Mail.
«Με
μεγάλη λύπη επιβεβαιώνουμε ότι στις 28
Απριλίου σημειώθηκε ένα τραγικό συμβάν
με μέλος της κοινότητάς μας. Οι έρευνες
της αστυνομίας και της
British Skydiving
δείχνουν πώς επρόκειτο για εσκεμμένη
ενέργεια με σκοπό την αυτοκτονία. Είμαστε
όλοι συγκλονισμένοι κι εκφράζουμε τα
ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην
οικογένεια και τους φίλους της»«, δήλωσε
εκπρόσωπος της εταιρείας.

H Τζέιντ Ντάμαρελ με την μητέρα της Λιζ μετά από μια πτώση με αλεξίπτωτο
H Τζέιντ Ντάμαρελ με την μητέρα της Λιζ μετά από μια πτώση με αλεξίπτωτο

Ωστόσο,
τα αίτια του θανάτου της, θα διευκρινιστούν
από ιατροδικαστή αργότερα.

Η αστυνομία του Durham ξεκίνησε έρευνα και ετοιμάζει φάκελο για τον ιατροδικαστή. Όπως ανέφερε o θάνατος της αλεξιπτωτίστριας δεν αντιμετωπίζεται στην παρούσα φάση ως ύποπτος κι απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

«Μια γυναίκα στην τρίτη δεκαετία της ζωής της έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα στη διάρκεια πτώσης με αλεξίπτωτο κοντά στο Peterlee», δήλωσε εκπρόσωπος των Αρχών. «Αστυνομικοί και διασώστες έσπευσαν στο σημείο στις 10:30 το πρωί της Κυριακής, αλλά η γυναίκα διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για δολοφονία».

Ένας από τους φίλους του θύματος δήλωσε στη Daily Mail ότι η κοινότητα των αλεξιπτωτιστών στο Shotton είναι «συντετριμμένη». «Όλοι είναι συντετριμμένοι και βαθιά επηρεασμένοι από αυτό που συνέβη, επειδή [η Τζέιντ Ντάμαρελ] ήταν μέλος της κοινότητας της ελεύθερης πτώσης με αλεξίπτωτο. Ήταν τρελή για το άθλημα. Μόλις δύο ημέρες πριν πεθάνει, έκανε 11 άλματα. Πρέπει να έκανε 80 φέτος.»


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 36χρονου που παρενόχλησε σεξουαλικά νεαρή σε αστικό λεωφορείο

Σε 12μηνη φυλάκιση, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε 36χρονος, που κρίθηκε ένοχος για προβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, …

Daily-News.GR