Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Βρετανός κροίσος δηλώνει πως έπεσε θύμα της μεγαλύτερης διάρρηξης στα χρονικά της Αγγλίας!

Η Αγγλία έχει δει μερικές ομολογουμένως εντυπωσιακότατες ληστείες, αν και καμιά τους δεν απέφερε τέτοια λεία όσο η υπόθεση του James Stunt.

Τον οποίο γνωρίζουμε οι περισσότεροι ως τον δισεκατομμυριούχο πρώην σύζυγο της Petra Ecclestone, ο οποίος βγήκε πρόσφατα και δήλωσε πως του έκλεψαν λεφτά, κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα από την έπαυλή του στο κεντρικό Λονδίνο συνολικής αξίας άνω των 100 εκατ. ευρώ.

Κάτι που κάνει αυτή τη διάρρηξη τη μεγαλύτερη στα εγκληματικά χρονικά της Αγγλίας. Ο μεγιστάνας δήλωσε πως οι διαρρήκτες ξαλάφρωσαν τη βίλα του δύο εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, ένα μέγαρο που στρογγυλοκάθεται σε μια από τις ακριβότερες οδούς της αγγλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τη «Sun», ο James κρατούσε κρυμμένο το κλειδί του χρηματοκιβωτίου του σε μια από τις δύο Lamborghini που κατέχει και ένας κοντινός του άνθρωπος αποκάλυψε στην εφημερίδα πως ο μεγιστάνας ανησυχούσε πάντα πως θα του τα σήκωναν όλα οι κλέφτες, γι’ αυτό και κατέφυγε στην περίεργη αυτή κρυψώνα για το κλειδί του.

Εκπρόσωπος πάντως της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου δήλωσε: «Η αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 7:45 την Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2017, από έναν άνθρωπο που ανέφερε διάρρηξη και κλοπή κοσμημάτων… Ένας άντρας, στα 20 του, συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2017 σε σχέση με αυτή την έρευνα. Απελευθερώθηκε όμως και οι έρευνες συνεχίζονται».

spl1278563_013

Και όπως μας λέει η «Daily Mail», οι κλέφτες έβαλαν στο χέρι και τη μοναδική συλλογή του κροίσου από σπάνια και πανάκριβα ρολόγια. Αν τα ποσά που ανέφερε ο μεγιστάνας αληθεύουν, τότε μιλάμε για τη μεγαλύτερη διάρρηξη της Αγγλίας που έγινε ποτέ, κάνοντας αυτά τα 60 εκατ. ευρώ που έκαναν φτερά από το χρηματοκιβώτιο της Kent Securitas το 2006 να μοιάζουν ψίχουλα…

localStorage.clear();


Πηγή