Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Βόλος: Πέθανε και οι συγγενείς του τον άφησαν στο νοσοκομείο γιατί αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα της κηδείας

Μια οικογένεια στο Βόλο βιώνει πολύ δύσκολες καταστάσεις, καθώς έχασε τον άνθρωπό της κι αναγκάστηκε να τον αφήσει στο νοσοκομείο γιατί δεν έχει λεφτά να τον κηδέψει.

Ο άτυχος άνδρας περίπου 55 ετών, νοσηλευόταν για μέρες στο Αχιλλοπούλειο του Βόλου και κατέληξε ύστερα από βραχεία νοσηλεία. Οι οικείοι του που ενημερώθηκαν για τον χαμό του, δεν μπορούσαν να παραλάβουν τη σορό του, καθώς όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα δεν είχαν λεφτά για τα έξοδα της κηδείας.

Σάλος στον Βόλο με 34χρονο αθλητή που σακάτεψε την πρώην σύζυγό του -Αναβλήθηκε η δίκη [εικόνες]

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, οι αρμόδιες υπηρεσίες του νοσοκομείου θα πρέπει να διεξάγουν έλεγχο για το περιβάλλον του θανόντος κι αν όντως έχουν βάση οι ισχυρισμοί τους θα ενημερώσουν την υπηρεσία του δήμου έτσι ώστε να τελεσθεί με δαπάνη του δήμου η κηδεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο θανών είχε πέντε αδέρφια. Εκπρόσωποι της οικογένειας που μετέβησαν στο Νοσοκομείο Βόλου φέρονται να δήλωσαν ότι «είμαστε φτωχοί. Δεν έχουμε χρήματα. Αδυνατούμε να αναλάβουμε την κηδεία και την ταφή του. Έχουμε ενημερώσει σχετικά και την Αστυνομία».


Πηγή