Τετάρτη , 30 Σεπτέμβριος 2026
Γεννηματά: Η τραγωδία στο Μάτι δεν μπορεί να ξεχαστεί

Γεννηματά για Brexit: Αντίο Βρετανία

«Σε λίγες στιγμές, η Βρετανία δεν θα είναι πια μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πολλοί Βρετανοί σήμερα νιώθουν όπως και εμείς. Αποχαιρετούν φίλους, εταίρους, συνοδοιπόρους πολλών δεκαετιών», αναφέρει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα για το Brexit.

«Η παράταξη μας έδωσε σκληρή μάχη ώστε η Ελλάδα να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης. Και για να παραμείνει εκεί, τις πιο δύσκολες ώρες. Ξέρουμε πολύ καλά την δύναμη που έχει ο λαϊκισμός. Γι’ αυτό η σημερινή μέρα για όλους εμάς, που πιστεύουμε βαθιά στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση είναι διπλά πικρή.

Αντίο Βρετανία. Είμαι σίγουρη πως κάποτε θα ξανασυναντηθούμε» αναφέρει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Βρετανοί από το Λονδίνο και οι 5 ύποπτοι που ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα σε βάση της RAF στη Βρετανία -23 έως 25 ετών, εξετάζεται εμπλοκή του Ιράν

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της φερόμενης «τρομοκρατικής δράσης» στη Βρετανία με …

Daily-News.GR