Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Γεννηματά: Η λύση περνάει μόνο μέσα από τις εκλογές

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια της σχετικής προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή, ενώ τόνισε πως «εδώ που έχουμε φτάσει, η λύση περνάει μόνο μέσα από τις εκλογές».

«Όλοι έχουν καταλάβει ότι μας έχετε βάλει τη θηλιά στον λαιμό. Όχι απλώς δεν φορέσατε γραβάτα, αλλά οι άλλοι σας φόρεσαν το φέσι» ανέφερε η κ. Γεννηματά, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα.

Παράλληλα την κατηγόρησε για ωμή χρήση της δικαιοσύνης, υποστηρίζοντας ότι το κράτος δικαίου δέχεται πλήγματα από τις πρακτικές της.

Λέγοντας πως η κυβέρνηση «κοστίζει πολύ ακριβά σε αυτόν τον τόπο», εκτίμησε πως η καταδίκη του λαού έρχεται και θα είναι αμείλικτη, ενώ τόνισε πως όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό τόσο καλύτερα για τον τόπο.

«Εδώ που έχουμε φτάσει, η λύση περνάει μόνο μέσα από εκλογές, όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο» επισήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται επιτέλους την εθνική συνεννοήση, κυβέρνηση ευρείας λαϊκής στήριξης και κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

localStorage.clear();


Πηγή