Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Γεωργιάδης: Είμαι φιλελεύθερος δεξιός, δεν ήμουν ποτέ ακροδεξιός στη ζωή μου

Την δική του απάντηση στον Δημήτρη Τζανακόπουλο και στα όσα ανέφερε για ακροδεξιά στοιχεία στη Νέα Δημοκρατία, έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ΝΔ έχει υποστεί μία ριζική μετάλλαξη. Τα δύο πρόσωπα των αντιπροέδρων είναι σαν τα δύο πρόσωπα του Ιανού. Ο οικονομικός νεοφιλελευθερισμός συνταιριάζει αρμονικά με την εθνική και ακροδεξιά εξαλλοσύνη».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξη του στον realfm 97,8 απάντησε: «Είμαι φιλελεύθερος δεξιός. Δεν ήμουν ποτέ ακροδεξιός στη ζωή μου. Η ακροδεξιά έχει αντικοινοβουλευτικά χαρακτηριστικά, εγώ είμαι αναφανδόν οπαδός της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, άρα της ελευθερίας».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήμουν πάντα φιλελεύθερος δεξιός και φιλελεύθερος δεξιός παραμένω. Δεν έχω αλλάξει. Αν έχει τόση αγωνία δε ο κ. Τζανακόπουλος μπορεί να έλθει να παρακολουθήσει διάφορες πολιτικές μου ομιλίες και να μάθει ακόμα καλύτερα τι θα πει να είσαι δεξιός και φιλελεύθερος και υπερήφανος για αυτό στην Ελλάδα».

localStorage.clear();


Πηγή