Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Γεωργιάδης και Πλεύρης κατά ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη ότι στέλεχός του συνομιλούσε με την 12χρονη

Άκρως υποκριτική αποκαλύπτεται ότι ήταν η στάση του ΣΥΡΙΖΑ που εργαλειοποίησε την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό για να επιτεθεί στην κυβέρνηση. Χθες αποκαλύφθηκε ότι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλούσε με την ανήλικη μέσα από ψηφιακή εφαρμογή.

Το εν λόγω μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν 55χρονος, με δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπέρ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος είχε θέσει και υποψηφιότητα για την κεντρική επιτροπή, αλλά δεν εξελέγη. Η επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ συνεκλήθη εκτάκτως και τον διέγραψαν από το κόμμα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης καυτηρίασαν την στάση του ΣΥΡΙΖΑ όλο το προηγούμενο διάστημα και επεσήμαναν ότι η διαφορά της ΝΔ είναι πως δεν εργαλειοποιεί το ζήτημα.

«Ασφαλώς και ο Σύριζα δεν έχει καμμία ευθύνη, αλλά έχει για το ότι προσπάθησε να εκμεταλλευθεί πολιτικά αυτό το θέμα. Αν εμείς τώρα βγάζαμε χάσταγκ για συνολικά τον Σύριζα, με αφορμή αυτό, δεν θα είμασταν ανόητοι; Μακρυά η πολιτική αντιπαράθεση από αυτά τα ζητήματα @c_spirtzis», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με ειδική αναφορά στον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος είχε καταγγείλει ότι η ΝΔ κουκούλωνε το θέμα!

«Δεν θα επιτρέψουμε στη συνείδηση μας να γίνουμε Συριζαίοι», έγραψε από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας. «Αυτή είναι η διαφορά μας. Δεν μας ταιριάζει να επιδιώκουμε πολιτικό όφελος από αποβράσματα. Αυστηρές ποινές και σκληρό ποινικό πλαίσιο επαναφέραμε και σε αυτό αν τολμούν να κάνουν συγκρίσεις» πρόσθεσε.


Πηγή