Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Γεωργούλης: «Ένιωσα ότι η δυσλεξία με έβαλε στο επίκεντρο του χλευασμού και του bullying»

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στα σχολικά του χρόνια, εξαιτίας της δυσλεξίας, μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Πέρασα σχετικά δύσκολα με τη δυσλεξία. Έπρεπε να επινοήσω και να βρω τρόπους για να είμαι σε ένα επίπεδο που να μπορώ να ακολουθήσω τον ρυθμό που έχει το σχολείο», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξη στο Open. «Ένιωσα ότι η δυσλεξία με έβαλε στο επίκεντρο του χλευασμού και του bullying», συμπλήρωσε.

Ο κ. Γεωργούλης αναφέρθηκε και στα σχόλια που έγιναν για συγκεκριμένη ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο. «Αυτό δεν σχετίζεται με τη δυσλεξία.

Ηταν γύρω στις 30 σελίδες και δεν προλάβαινα να τις διαβάσω μέσα σε 10 λεπτά που θα έπρεπε να δώσω μια απάντηση», είπε ο ευρωβουλευτής. «Αν το συσχετίσεις (με τη δυσλεξία) είναι πάρα πολύ άσχημο, γιατί τρολάρεις μια ομάδα που δεν θα έπρεπε. Το θεωρώ ανήθικο», συμπλήρωσε.

Αν και παραδέχθηκε ότι αν πριν από 10 χρόνια του έλεγε κάποιος ότι θα γινόταν ευρωβουλευτής, θα το θεωρούσε αστείο, δήλωσε ότι δεν έχει μετανιώσει την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική. «Αν το μετάνιωνα, δεν θα είχα πρόβλημα να πω παραιτούμαι, δεν τα καταφέρνω, δεν μου αρέσει ή αυτό το πράγμα δεν κάνει για μένα», κατέληξε ο κ. Γεωργούλης.

 


Πηγή