Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Γιασκεβίτσιους: Ευλογία που γνώρισα τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε στο gazzetta.gr για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου και εξήγησε πως ο εμβληματικός πρόεδρος του Παναθηναϊκού ήταν βασικός λόγος που φόρεσε τα «πράσινα».

Ο Παναθηναϊκός, το μπάσκετ, ο ελληνικός αθλητισμός πενθούν την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών αφήνοντας μια τεράστια κληρονομιά που θα τον θυμίζει για πάντα…

Στο ΟΑΚΑ εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές στιγμές, με τα μέλη του Παναθηναϊκού να αφήνουν ένα λουλούδι στη φωτογραφία του και τους οπαδούς να σηκώνουν ένα πανό για τον άνθρωπο που γιγάντωσε το «τριφύλλι».

Ένας από τους σούπερ σταρ που επί ημερών του φόρεσαν τα πράσινα ήταν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος επέστρεψε από το ΝΒΑ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αποτελώντας μέλος μιας από τις καλύτερες ομάδες ever που κατέκτησαν την EuroLeague, εκείνη στο Βερολίνο το 2009. Ο κόουτς της Ζαλγκίρις έστειλε το μήνυμά του στο gazzetta.gr για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, κάνοντας λόγο για έναν υπέροχο και αξιαγάπητο άνθρωπο.

«Είναι ευλογία που γνώρισα τον Παύλο Γιαννακόπουλο… Είναι ευλογία που δούλεψα μαζί του στον Παναθηναϊκό… Ένας πραγματικά υπέροχος και αξιαγάπητος άνθρωπος. Ήταν εκείνος που έδωσε τόσα πολλά στον Παναθηναϊκό. Ακόμα και όταν δεν κέρδιζε, πάντα πίστευε και είχε κίνητρο. Κάθε φορά που τον έβλεπα στο ΟΑΚΑ ήταν τόσο καλός… Πάντα με ρωτούσε για την οικογένειά μου. Ένας τυπικός οικογενειάρχης και ένας ζεστός άνθρωπος. Αυτές είναι οι σκέψεις μου για εκείνον… Είμαι χαρούμενος που τον γνώρισα και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ήρθα στον Παναθηναϊκό».

localStorage.clear();


Πηγή