Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Γιατί φλερτάρει με τη διαγραφή ο Δημήτρης Καμμένος

Τα δεύτερα, γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η κυβέρνηση, ωστόσο, σήμερα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να χάσει έναν από τους 153 βουλευτές της πλειοψηφίας.

Ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ φαίνεται να φλερτάρει με τη διαγραφή καθώς αμφισβήτησε το περιεχόμενο του πορίσματος της Εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Ο κ. Καμμένος μίλησε για κάποιο «αόρατο χέρι» από την κυβερνητική πλειοψηφία που τροποποίησε  το κείμενο έτσι ώστε να να μην γίνεται σαφές ότι τα δάνεια της εφημερίδας Πρώτο Θέμα είναι ενήμερα, ενώ αυτά τα δήλωσε σε σε συνέντευξη στον ιστότοπο του Πρώτου Θέματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με μία λιτή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου ανέφερε πως: «Το σύνολο του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης, η οποία τώρα έχει τον λόγο. Ούτε αόρατο χέρι υπάρχει, ούτε τίποτα μπορεί να μείνει κρυφό από τη δικαιοσύνη. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο».

Εντύπωση προκαλεί ότι μέχρι και αυτή την ώρα δεν υπήρξε καμία τοποθέτηση από την πλευρά των ΑΝΕΛ.

Σημειώνεται ότι ο κ. Καμμένος διετέλεσε υφυπουργός Μεταφορών και Δικτύων για λίγες ώρες, μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, ωστόσο αντικαταστάθηκε εξαιτίας του σάλου που προκάλεσε η ανάσυρση σχολίων του στα social media.

Τον τελικό λόγο θα έχει ο Πάνος Καμμένος ο οποίος καλείται να πάρει τις σχετικές αποφάσεις. Σημειώνεται πάντως ότι η κυβέρνηση έχει μόλις 153 βουλευτές και αν δράσει για την περίπτωση του Δημήτρη Καμμένου θα μείνει με 152 βουλευτές.


Πηγή