Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Για 1η φορά οι αγορές σας ακόμη πιο εύκολα: «Public Now Pay Later» με Klarna και στα φυσικά καταστήματα

Αναζητάτε εξελιγμένη εμπειρία shopping με άνεση και ευελιξία κάθε στιγμή; Χωρίς περιττές δεσμεύσεις και χρονοβόρες διαδικασίες;

Τώρα τα Public φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα την απόλυτη καινοτομία… Ιδού το ασυναγώνιστο πλεονέκτημα που σας προσφέρουν. «Public Now Pay Later» με Klarna και σε όλο το δίκτυο των φυσικών καταστημάτων. Για πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική!

Μέχρι τώρα απολαμβάνατε τα οφέλη του προγράμματος αποκλειστικά στις online αγορές σας. Τα Public, εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, σας έχουν μυήσει στην απόλυτη υπηρεσία με το πρωτοποριακό πλάνο πληρωμών. Το σύνθημα ήταν ένα και παραμένει. «Pay in 3» τόσο μέσω του public.gr όσο και στα φυσικά καταστήματα.

Shopping satisfaction!

Τώρα πια για όσα επιλέγετε αξίας 35 έως €1.000 εξοφλείτε σε 3 άτοκες δόσεις ακόμα και με τη χρεωστική σας κάρτα και στα καταστήματα Public σε όλη τη χώρα, εντός δύο μηνών από την αγορά. Η διαδικασία πληρωμής είναι απλή και τόσο «έξυπνη». Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σαρώσετε τον κωδικό QR στα infopoint των καταστημάτων και να ακολουθήσετε τα βήματα ολοκλήρωσης της παραγγελίας στο περιβάλλον της Klarna, όπως θα κάνατε στο eshop. Έτσι, με λίγα μόνο κλικ η πληρωμή ολοκληρώνεται άμεσα!

Ο Νίκος Βαρβαδούκας, VP Omni, Brand & Customer του Public Group, σχολιάζοντας την επέκταση της υπηρεσίας, δήλωσε: «Το οικοσύστημα του Public Group προσφέρει συνεχώς καινοτόμες λύσεις στους καταναλωτές και απελευθερώνει τις επιλογές τους, αναβαθμίζοντας την αγοραστική εμπειρία. Σε αυτή την κατεύθυνση, μετά την επιτυχία της συνεργασίας μας με την Klarna online, φέρνουμε τη fintech φιλοσοφία και στα καταστήματα, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευελιξία και την ευκολία που απαιτούν οι αγορές τους, γρήγορα, εύκολα και απλά, με την υπηρεσία Public Now, Pay Later μέσω Klarna».

Ο Ηλίας Πίτσαβος, Επικεφαλής της Klarna στην Ελλάδα δήλωσε με τη σειρά του: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ήδη πολύ επιτυχημένη συνεργασία μας με το Public Group διευρύνεται, και μπορούμε έτσι να προσφέρουμε μεγαλύτερη ευελιξία αγορών και ευκολίες πληρωμών, σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές και στα φυσικά καταστήματα Public».

Τα Public πάντα ένα βήμα μπροστά

Τα Public ξέρουν πώς να μας εκπλήσσουν πάντα ευχάριστα και πώς να φροντίζουν εμάς και τις ανάγκες μας. Οι μικρές ή μεγάλες επιθυμίες μας ικανοποιούνται άμεσα, χωρίς εμείς να στερούμαστε το παραμικρό. Ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους retail και ecommerce στην Ελλάδα, το Public Group, τολμά να κάνει πάντα τη διαφορά… προς όφελός μας.

Σε συνεργασία με το τραπεζικό οικοσύστημα της Klarna ανταποκρίνεται απόλυτα και με επιτυχία στις σύγχρονες απαιτήσεις, με ευαισθησία για τον άνθρωπο και την κοινωνία, με υψηλή τεχνογνωσία, διαμορφώνοντας ένα πιο βιώσιμο και ψηφιακό περιβάλλον.

Είστε έτοιμοι για την επόμενη «smart» αγορά σας στα Public;


Πηγή