Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

«Γουστάρω να ξεδοντιάσω δικαστικούς και δημοσιογράφους» -Όσα είπε ο Κασσελάκης στα Γιάννενα [βίντεο]

Δικαστικούς και δημοσιογράφους βάζει στο στόχαστρό του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μόλις λίγα 24ωρα πριν τις εσωκομματικές εκλογές.

Σε βίντεο που ανέβασε χθες στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης μιλάει στους συγκεντρωμένους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στα Ιωάννινα δίνοντας μια σειρά από υποσχέσεις σε τόνο, λόγο, ύφος και στιλ που θύμιζε τον Παύλο Πολάκη.

«Στα κανάλια τέλος οι επιδοτήσεις, πάνε και παίρνουν εκατομμύρια από τον ελληνικό λαό.

Οι ασυλίες των βουλευτών, τέλος και οι ασυλίες.

Τέλος και το ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες.

Οι διορισμοί των πολιτικών στα νοσοκομεία; Τέλος και αυτό!», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης κουνώντας κάθε φορά χαρακτηριστικά το χέρι του.

«Επιτέλους να υπάρχει καθαρότητα στον τόπο, δεν θέλει κανείς να γυρίσει πίσω, έχοντας ζήσει έξω, όταν πρέπει να μπει στη λαμογιά για να πάει μπροστά. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που θέλουμε, η Ελλάδα που θέλουμε είναι επιλογή μας και ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει, μεγαλώνει μαζί σας κάθε μέρα», συμπλήρωσε.

Τότε μια κυρία από το πλήθος του είπε: «Αν καταφέρεις να ξεδοντιάσεις αυτό το σύστημα των δικαστικών και των δημοσιογράφων τότε θα μπορέσει να πάρει μπροστά η χώρα», με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: «Εγώ γουστάρω, εντάξει; Εγώ γουστάρω αλλά πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή. πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή».


Πηγή