Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Γυμνόστηθη ακτιβίστρια έπιασε τον Τραμπ από τα… γεννητικά όργανα

Σεξουαλική παρενόχληση από μια γυμνόστηθη ακτιβίστρια των Femen δέχθηκε το… κέρινο ομοίωμά του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ που παρουσιάστηκε σήμερα στο σχετικό θεματικό μουσείο της Μαδρίτης!

Αφορμή για την προφανέστατα συμβολική «σεξουαλική παρενόχληση» στάθηκαν οι αποκαλύψεις που είχε κάνει τον Οκτώβριο του 2016 η εφημερίδα Washington Post, σύμφωνα με τις οποίες ο μεγιστάνας έλεγε το 2005 σε μια ιδιωτική του συζήτηση περί όμορφων γυναικών και πώς τις προσεγγίζει: «Απλά αρχίζω να τις φιλάω… Και όταν είσαι σταρ, σε αφήνουν να το κάνεις. Τις πιάνεις από το μ… Μπορείς να κάνεις ό,τι θες». Η ακριβής, χαρακτηριστική του φράση στα αγγλικά, ήταν «grab them by the pussy».

Έτσι η ακτιβίστρια των Femen σκέφτηκε πως ήρθε η ώρα να πάρει την εκδίκησή της. «Πιάστηκε», λοιπόν, από αυτήν ακριβώς την φράση του Τραμπ και έκανε ακριβώς το ίδιο, πιάνοντας από τα… γεννητικά όργανα όχι τον ίδιο τον νέο ένοικο του Λευκού Οίκου, αλλά ένα κέρινο ομοίωμά του.

Η νεαρή ακτιβίστρια εμφανίστηκε γυμνόστηθη, φορώντας ένας ένα κόκκινο παντελόνι, έχοντας γράψει στο στήθος της την φράση «grab back», ενώ στην πλάτη της ήταν γραμμένη η «απάντηση» στον Τραμπ: «Grab patriarchy by the balls» όπερ μεθερμηνευόμενον… «πιάσε την πατριαρχία από τα αρχ…»!

femtrab2 femtrab3 femtrab4 femtrab5


Πηγή