Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Γυναίκα που πέθαινε σώθηκε από τη σύζυγο του πρώην άντρα της

Η Nicola Hitchen ενημερώθηκε από τους γιατρούς της πριν από τέσσερις μήνες πως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας που την ταλαιπωρούσε.

Τα πράγματα έμοιαζαν να έχουν πάρει την κάτω βόλτα για κείνη, όταν μπήκε στην ιστορία η νέα σύζυγος του πρώην άντρα της, Claire Hitchen, η οποία οργάνωσε μια τεράστια καμπάνια ώστε να συγκεντρωθούν αρκετά και να μεταφερθεί η Nicola σε ένα πειραματικό κέντρο της Τουρκίας και να υποβληθεί σε μια πρωτοποριακή χημειοθεραπεία.

Χάρη στην πειραματική αγωγή, ο όγκος της εξαφανίστηκε σχεδόν και πλέον η Claire οργανώνει μια νέα εκστρατεία ώστε να μαζέψει τα τελευταία 56.000 ευρώ (50.000 λίρες) που απομένουν για το τελικό στάδιο της θεραπείας.

Η 41χρονη Nicola, μητέρα δύο παιδιών, υποβλήθηκε σε δεκαήμερη θεραπεία στην Κωνσταντινούπολη που στοίχισε 90.000 ευρώ (80.000 λίρες), κι όλα αυτά χάρη στην καλή νέα σύζυγο Claire, η οποία δήλωσε: «Ο Joe και ο Jake είναι τα θετά μου παιδιά. Η Niki είναι η πρώην σύζυγος του άντρα μου και μια καταπληκτική μαμά για τους Joe και Jake. Η Niki συνέχισε να τους βάζει πάνω από όλα καθ’ όλη την πορεία της θεραπείας της. Ο Joe και ο Jake είναι επίσης φανταστικά μεγαλύτερα αδέρφια για την τρίχρονη κόρη μας και τους λατρεύει όπως κι αυτοί εκείνη».

Όσο για το πρόβλημα, δήλωσε: «Τα χρήματα στέρευαν και η Niki δεν μπορούσε να συνεχίσει τη θεραπεία που θα της έσωζε τη ζωή. Αυτή δεν ήταν επιλογή. Τα αγόρια χρειάζονταν τη μαμά τους και εκείνης της αξίζει να τα δει να μεγαλώνουν, να γίνονται άντρες και να αποκτούν τη δική τους οικογένεια».

Όσο για τη Nicola, είπε σχετικά: «Είμαι εντελώς εντυπωσιασμένη, όλοι και ειδικά η Claire υπήρξαν απίστευτοι. Δεν πίστευα πως ο κόσμος με αγαπούσε τόσο πολύ!». Όταν της διαμήνυσαν πως είχαν στερέψει από θεραπείες, η Nicola άρχισε να το ψάχνει και σκόνταψε πάνω στο πειραματικό κέντρο ChemoThermia της Κωνσταντινούπολης, αρχίζοντας τον νέο κύκλο θεραπείας τον Ιούλιο.

Η νέα καμπάνια της Claire έχει μαζέψει περισσότερες από 7.000 λίρες και συνεχίζει δυναμικά…

localStorage.clear();


Πηγή