Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Οι γονείς της 29χρονης κατήγγειλαν ότι ο σύζυγός της την ξυλοκόπησε | ΕΛΛΑΔΑ

Νέες πληροφορίες για την υπόθεση της γυναικοκτονίας στην Αλεξανδρούπολη βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 29χρονη μητέρα τριών παιδιών ηλικίας 10, 8 και 3,5 ετών, η οποία κατέληξε χθες βράδυ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν από τις 5 Δεκεμβρίου, φέρεται να είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, η 29χρονη από την Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ήπατος και σπλήνας. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων η νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσβληθεί και από κορωνοϊό, υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, όπου και κατέληξε χθες λίγο μετά τις 20.30.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα. Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας και ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ύπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Σημειώνεται ότι η νεκροψία νεκροτομή θα διενεργηθεί στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, χρόνος που υπαγορεύεται από το πρωτόκολλο ασφαλείας του νοσοκομείου για τις περιπτώσεις ασθενών Covid ,προκειμένου να μειωθεί το ιικό φορτίο που φέρουν.

Τι λέει στο iefimerida.gr συγγενής της άτυχης 29χρονης

Το iefimerida.gr επικοινώνησε με συγγενή της άτυχης γυναίκας ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε σοκαρισμένοι. Εμείς αυτό που γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα είναι ότι η γυναίκα έπεσε και χτύπησε. Ήταν μια πολύ ήσυχη οικογένεια. Τα παιδιά της τα είχα μαθητές στο μειονοτικό σχολείο της περιοχής, καθώς είμαι και δάσκαλος. Πάντα ήταν προσεγμένα. Δεν γνωρίζαμε ότι την χτύπησε ο σύζυγος της και δεν είναι σωστό να πούμε κάτι τέτοιο μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της Αστυνομίας. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εχθές κατέληξε. Νόσουσε και από Covid. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι».


Πηγή