Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ο δολοφόνος της φαρμακοποιού μιλά μέσα από τη φυλακή -«Απέτυχα να αυτοκτονήσω»

Ο δράστης της γυναικοκτονίας στην Καβάλα σοκάρει με την περιγραφή του, μιλώντας μέσα από τη φυλακή για πρώτη φορά.

Ο δολοφόνος της άτυχης φαρμακοποιού, ο οποίος παραμένει στις φυλακές Κομοτηνής περιμένοντας να μάθει πότε και πού θα δικαστεί, μίλησε στην εκπομπή «Live News» στο Mega, ένα και πλέον μήνα μετά τη γυναικοκτονία, που «πάγωσε» ολόκληρη τη χώρα. Ο άνθρωπος που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την αδικοχαμένη Άιντα μέσα στο φαρμακείο της, κάνει λόγο για μια άτυχη στιγμή που έφερε, όπως λέει, ένα έγκλημα που δεν είχε προσχεδιάσει.

«Ενώ ήμουν έτοιμος να αποχωρήσω, έκανε κάποιες κινήσεις και είπε κάποια λόγια τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω με λεπτομέρειες, αλλά γκρέμισαν οτιδήποτε υπήρχε. Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς τι είπε, θέλω να την προστατεύσω. Θέλω να προστατεύσω την τιμή της, την μνήμη της, όλα», είπε, επισημαίνοντας πως «ανέλαβα τις ευθύνες μου αμέσως μετά το κακό, αλλά απέτυχα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Είμαι πρόθυμος να δικαστώ και να τιμωρηθώ για ό,τι μου αναλογεί».

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Υπέγραψαν διαζύγιο και μετά από δύο ημέρες τη δολοφόνησε με δύο σφαίρες

Ιταλία: Διπλή γυναικοκτονία στη Βιτσέντσα -Σκότωσε την πρώην γυναίκα του και τη σύντροφό του

Εκείνο το απόγευμα στις αρχές του περασμένου Μάη, ο συζυγοκτόνος μπήκε με την άτυχη γυναίκα στο φαρμακείο της και λίγο αργότερα τη σκότωσε. Αιτία το γεγονός πως η 43χρονη του ζητούσε διαζύγιο και δεν άλλαζε την απόφασή της. Τη μοιραία μέρα της γυναικοκτονίας, οι δύο τους είχαν συναντηθεί νωρίτερα έξω από το φαρμακείο, με τον 55χρονο να τονίζει πως έκανε τα πάντα για να την πείσει και να συνεχίσουν μαζί.

«Μου είχε πει κάποια πράγματα αλλά από την άλλη μου άφηνε και κάποια περιθώρια. Ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό και άσχετο με την εικόνα που είχα εγώ για τη γυναίκα που είχα πλάι μου τόσα χρόνια. Σταμάτησε το μυαλό να λειτουργεί. Χάθηκε ο κόσμος μου. Τα παιδιά μου είναι πολύ μεγάλο στήριγμα γιατί τα λατρεύω», συμπλήρωσε, ενώ την ημέρα που έγινε η κηδεία της 43χρονης, εκείνος την αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία. Όπως είπε, αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, θα το έκανε και δεν θα είχε βάψει τα χέρια του με αίμα.

Καβάλα: «Έχει μετανιώσει για την πράξη του»

Από την πλευρά του, ο Νίκος Πετρίδης, δικηγόρος κατηγορούμενου, σημείωσε πως ο κατηγορούμενος έχει μετανιώσει για την πράξη του. «Έχει μετανιώσει για την πράξη του. Ήταν άριστο ζευγάρι, είχαν φυσιολογικό τρόπο ζωής. Συνέβησαν διάφορα στο ενδιάμεσο που είχαν να κάνουν με το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον. Το θύμα επηρεάστηκε και ζήτησε από τον κατηγορούμενο να χωρίσουν και του είπε ότι δε θα έχει καμία πρόσβαση στα παιδιά του. Ήταν μια αντίδραση του ίδιου χωρίς να υπάρχει προμελέτη».


Πηγή