Δευτέρα , 6 Μάιος 2024

Γύρισαν από τη δουλειά και τμήμα του σπιτιού είχε γίνει άσφαλτος

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ένα ζευγάρι Ρώσων, όταν επιστρέφοντας σπίτι από τη δουλειά του σε διπλανή πόλη, ανακάλυψε ότι ένα κομμάτι από το σπίτι είχε γκρεμιστεί και τη θέση του είχε πάρει ένας νέος δρόμος.

Τις εικόνες από ό,τι απέμεινε από το σπίτι μετέδωσε το REN TV. Το… μισό σπίτι έστεκε δίπλα σε έναν νέο δρόμο στην περιοχή Zavod Voskresensky. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το τμήμα του σπιτιού που παρέμεινε όρθιο δεν είναι πλέον κατοικήσιμο.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν ζουν μόνιμα σε αυτό και είχαν επιστρέψει για εποχιακή εργασία. Όταν αντίκρισαν την καταστροφή, είπαν ότι δεν είχαν προειδοποιηθεί ούτε ότι είχαν λάβει κάποιου είδους αποζημίωση, μετέδωσε το RIA Novosti.

Οι τοπικές αρχές δήλωσαν αρχικά πως «κανείς δεν κατεδάφισε το σπίτι», σύντομα όμως άλλαξαν την πρώτη δήλωση, καθώς οι ιδιοκτήτες εμφανίστηκαν στα γραφεία τους με τα έγγραφα τις ιδιοκτησίας στα χέρια τους. Τώρα πλέον παραδέχονται ότι… μπορεί να έγινε κάποιο λάθος πριν αρχίσουν οι εργασίες για τον νέο δρόμο.

Απαιτώντας αποζημίωση από τις τοπικές αρχές για να χτίσει ένα νέο σπίτι, το ζευγάρι σκοπεύει να κατασκηνώσει στη μέση του δρόμου μέχρι να βρεθεί μια λύση. Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει έρευνα και η απόφαση αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

localStorage.clear();


Πηγή