Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Δήμος Σαρωνικού: Επείγουσα έκκληση για αίμα για τον 52χρονο εργαζόμενο καθαριότητας που ακρωτηριάστηκε

Επείγουσα έκκληση για αίμα απευθύνει ο δήμαρχος Σαρωνικού για τον άτυχο εργαζόμενο καθαριότητας που ακρωτηριάστηκε παραμονή Χριστουγέννων σε τροχαίο.

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο δήμαρχος Πέτρος Φιλλίπου αναφέρει τα εξής:

Βίντεο – σοκ από το τροχαίο στη Σουνίου: ΙΧ παρέσυρε και ακρωτηρίασε υπάλληλο καθαριότητας

Τροχαίο-σοκ στη Λεωφόρο Σουνίου: Αυτοκίνητο παρέσυρε και ακρωτηρίασε υπάλληλο καθαριότητας [εικόνα]

«ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για προσφορά αίματος για τον άτυχο εργαζόμενο του Δήμου Σαρωνικού που τραυματίσθηκε πολύ σοβαρά την παραμονή των Χριστουγέννων, υπάρχει άμεση ανάγκη αίματος ομάδας ΜΗΔΕΝ(0-)ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Επειδή η ομάδα αυτή είναι δύσκολη, όποιος έχει ή γνωρίζει άτομα με αίμα (0-) αρνητικό, άμεσα να απευθυνθεί στο ΚΑΤ τηλ 21 3208 6346 ή 21 3208 6946, ή να επικοινωνήσει μαζί μας. Το όνομα του ασθενούς Αναστάσιος Πρίφτης».

Βίντεο-σοκ από το τροχαίο

Συγκλονίζει το οπτικό υλικό από το αιματηρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Σουνίου, στο ύψος της Πέτας Σαρωνικού.

Υπενθυμίζεται ότι ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας νεαρός άνδρας παρέσυρε τα ξημερώματα του Σαββάτου έναν 52χρονο δημοτικό υπάλληλο της καθαριότητας, την ώρα που εκείνος «φόρτωνε» έναν μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του απορριμματοφόρου.

Βίντεο σοκ από το τροχαίο ατύχημα στη Σουνίου

Δείτε το βίντεο – σοκ από το αιματηρό τροχαίο ατύχημα [ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες]:

Όπως έγινε γνωστό, το όχημα του Δήμου βρισκόταν στο ρεύμα από Κερατέα προς Καλύβια, με αναμμένους τους ειδικούς φάρους και τα αλάρμ. Ο 52χρονος υπάλληλος του Δήμου, δυστυχώς, τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά, μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο πόδι στο νοσοκομείο ΚΑΤ και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Ο νεαρός οδηγός του άλλου οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.


Πηγή