Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Δεκάχρονη είχε βάλει στο παράθυρο σημείωμα καλώντας σε βοήθεια για τον πιο απίθανο λόγο- Έσπευσε στο σπίτι η Αστυνομία

Δεκάχρονη είχε βάλει στο παράθυρο σημείωμα καλώντας σε βοήθεια για τον πιο απίθανο λόγο- Έσπευσε στο σπίτι η Αστυνομία

Πολλά τρελά και παράξενα τηλεφωνήματα δέχεται η Αστυνομία σε πολλές χώρες, αλλά αυτό το περιστατικό στη Φλόριντα μπαίνει στη λίστα με μακράν τα καλύτερα.

Η Αστυνομία κλήθηκε σε σπίτι στην περιοχή North Naples, από έναν άνδρα που είδε στο παράθυρο ενός σπιτιού ένα σημείωμα που έγραφε: «Βοήθεια! Βγάλτε με από εδώ!»

Όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, ανακάλυψαν πως το σημείωμα είχε βάλει μια 10χρονη μαθήτρια, η οποία είχε… πιεστεί πολύ από το διάβασμα που είχε να κάνει στο μάθημα των μαθηματικών. 

Όπως γράφει η New York Post, η 10χρονη φαίνεται πως έβαλε το σημείωμα στο τζάμι εξοργισμένη με τη μητέρα της, που την είχε στείλει στο δωμάτιό της να τελειώσει τα μαθήματά της.

«Παρότι μάθαμε με χαρά πως κανείς δεν βρισκόταν σε κίνδυνο, κατανοούμε πλήρως τη σύγχυση που προκαλείται από τη μελέτη των μαθηματικών. Ένα από τα στελέχη μας έδωσε στο κορίτσι το τηλέφωνό του και της είπε να του τηλεφωνήσει όποτε θέλει, αν έχει απορίες,μ για να αποφευχθεί άλλο τέτοιο περιστατικό με την  κλήση της Άμεσης Δράσης» γράφει το γραφείο του σερίφη της κομητείας Collier στο Facebook.

Deputies in North Naples responded to a scary call on Wednesday, after a maintenance worker noticed a sign in an…

Δημοσιεύτηκε από Collier County Sheriff’s Office στις Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020




Πηγή