Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Δεν ήθελα να ακούσω τον ήχο που κάνει το χώμα πάνω στο ξύλο – Newsbeast


Η Κατερίνα Τζιάλλα είναι η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή, του πολίστα που τον Νοέμβριο του 2019 έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Καλεσμένη στην Ελεωνόρα Μελέτη μίλησε για τη νύχτα που κόπηκε το νήμα της ζωής του παιδιού της στα 21 του χρόνια και τη μάχη της με την απώλεια.

«Οι γιατροί μου είπαν ότι μόνο ο Θεός μπορεί να τον σώσει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Τζιάλλα, προσθέτοντας πως «είχε τόσο σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι που, εάν ζούσε, θα έμενε φυτό και αυτό δεν του άξιζε».

https://www.youtube.com/watch?v=EZCWdHnZdEM

«Ακόμα αναρωτιέμαι γιατί να φύγει ο γιος μου τόσο άδικα. Το μόνο που ζήτησα από τις φίλες μου, την ημέρα της τελετής, να μην είμαι μπροστά να ακούσω τον ήχο που κάνει το χώμα πάνω στο ξύλο» ανέφερε.

«Δεν έχω δει τον άνθρωπο που ενεπλάκη στο τροχαίο του γιου μου» είπε. «Πιστεύω ότι κάπου είναι ο Αδαμάντιος, ότι θα τον συναντήσω κάποια στιγμή. Περιμένω, θέλω να τον δω στον ύπνο μου. Θέλω να μου πει ότι είναι καλά. Έτσι θα με ηρεμήσει. Ήταν ένα γελαστό, καλοπροαίρετο παιδί. Οι φίλοι του έχουν κάνει τατουάζ στην καρδιά τους το όνομά του. Μου είπαν “έχασες ένα παιδί, απέκτησες άλλα 30» είπε.

https://www.youtube.com/watch?v=N7fHyN0qzVo

«Έκανα το εξάμηνο μνημόσυνο του Αδαμάντιου εν μέσω καραντίνας αλλά ήρθαν οι φίλοι του και ήταν σαν γιορτή» συμπλήρωσε η Κατερίνα Τζιάλλα στην Ελεονώρα Μελέτη.

https://www.youtube.com/watch?v=OgL94VPcHco


Πηγή