Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μητσοτάκης: Δεν αναφέρομαι μόνο στους λίγους «ψεκασμένους»

Δεν αναφέρομαι μόνο στους λίγους «ψεκασμένους» – Newsbeast


Η εκθετική αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας και η προειδοποίηση της ομάδας των λοιμωξιολόγων για τις αντοχές του Εθνικού Συστήματος Υγείας, οι οποίες και θα κλονιστούν αν δεν ανακοπεί άμεσα η φονική πορεία του κορονοϊού, δοκιμάζοντας όχι μόνο τους ασθενείς αλλά και τους γιατρούς και νοσηλευτές οδήγησαν τον πρωθυπουργό στη λήψη σκληρότερων μέτρων για την αποτροπή διασποράς του covid-19.

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρέπει να δράσουμε τώρα, πριν λυγίσουν οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας από το βάρος ζωών που κινδυνεύουν. Τώρα, που έχουμε τη δυνατότητα εντοπισμού και ιχνηλάτησης των κρουσμάτων».

Αίσθηση όμως προκάλεσε η αναφορά του πρωθυπουργού στους λίγους… – όπως είπε – «ψεκασμένους», καθώς μεταξύ άλλων ανέφερε στο μήνυμά του: «Αν χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στους ειδικούς, θα υπακούσουμε πιο εύκολα στα κελεύσματα των εύκολων και απλοϊκών συνθημάτων. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους λίγους «ψεκασμένους» αλλά και σε εκείνους που δικαιολογημένα είναι κουρασμένοι από αυτή την πολύμηνη περιπέτεια».

Καθίσταται σαφές, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «φωτογράφισε» τους αρνητές του κορονοϊού και σε όσους παρά την κρισιμότητα της κατάστασης συμμετέχουν σε πάρτι, συνωστίζονται, δεν υπακούουν στα μέτρα και με τις πράξεις τους υπονομεύουν την προσπάθεια των πολλών.


Πηγή