Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Δεν μπορούσε να κάνει αλκοτέστ γιατί την εμπόδιζαν… οι πλαστικές στα χείλη

Μία 20χρονη νεαρή στάρλετ στη Μεγάλη Βρετανία έμπλεξε με το νόμο καθώς στην προσπάθειά της, ή μάλλον στην αποτυχία της, να κάνει σωστά ένα αλκοτέστ, χρησιμοποίησε μια δικαιολογία που δεν έπεισε τους αστυνομικούς.

Τα πλαστικά εμφυτεύματα που έχει βάλει στα χείλη της δεν της επέτρεψαν να περάσει το αλκοτέστ. Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίστηκε μετά από τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες

Η Σκάρλετ Χάρισον επέστρεφε σπίτι της από βραδινή έξοδο με έναν φίλο της, όταν τη σταμάτησε η αστυνομία και της ζήτησε να κάνει αλκοτέστ. Στη Βρετανία το μηχάνημα που είχαν δεν είναι αυτό με το στόμιο αλλά έχει μία τεχνολογία που εφαρμόζει εσωτερικά του στόματος.

Όπως αναφέρει η Metro, τα εμφυτεύματα δεν επέτρεπαν στο μηχάνημα να κάνει σωστή μέτρηση. «Δεν μπορώ, τα χείλη μου είναι πολύ μεγάλα», είπε η Χάρισον, νομίζοντας ότι θα την σκαπουλάρει.

Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο δικαστήριο. Εκεί ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι όταν τη σταμάτησαν μύριζε από μακριά αλκοόλ και βρήκε αυτό τον τρόπο για να το αποφύγει.

Τελικά της αφαιρέθηκε το δίπλωμα για 16 μήνες, ενώ κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 310 λίρες.

localStorage.clear();


Πηγή