Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
ISS Hellas: Διάκριση στα HR Awards 2020

Διάκριση στα HR Awards 2020 – Newsbeast


Μία ακόμα διάκριση απέσπασε η ISS Facility Services Hellas στα HR Awards 2020, στην τελετή απονομής που διεξήχθη στις 14 Οκτωβρίου 2020, στο House 124.

Η ISS έλαβε το βραβείο Bronze στην κατηγορία Best CSR Initiative (with employees’ involvement) για την πρωτοβουλία της  «Εγώ Θα Πάω. Εσύ;» που αφορά στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Με έμπνευση από τον αγώνα που δίνει το Άλμα Ζωής – Greece Race for the cure και με αφορμή το μήνα Οκτώβριο που είναι αφιερωμένος στον καρκίνου του μαστού, η ISS προσέφερε 140 μαστογραφίες στις εργαζόμενες γυναίκες-συναδέλφους της εταιρείας άνω των 35 ετών. Χωρίς να απαιτείται παραπεμπτικό από ιατρό ή αναμονή στο διαγνωστικό κέντρο, οι ενδιαφερόμενες είχαν τη δυνατότητα να μεταβούν σε συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και να εξεταστούν δωρεάν.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μωραϊτάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ISS Ελλάδας ανέφερε: «Είναι η δεύτερη διάκριση που λαμβάνουμε για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία  «Εγώ Θα Πάω. Εσύ;» αποδεικνύοντας ότι η ISS συνεχίζει να στέκεται δίπλα στους ανθρώπους της με ευαισθησία και υπευθυνότητα».

Από τη μεριά της η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της εταιρείας, κα Χριστίνα Κατσάμπαλου πρόσθεσε:  «Μέσω αυτής της ενέργειας καταφέραμε να ενισχύσουμε τους συναδέλφους που το έχουν πραγματικά ανάγκη και να προάγουμε έννοιες όπως πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση, αξία ζωής, βάζοντας πάντα μπροστά τον άνθρωπο και τις ανάγκες του».


Πηγή